Haberler

Dsp'den Topaloğlu'na Teşekkür Ziyareti

Güncelleme:

Demokratik Sol Parti Genel Başkanı Önder Aksakal'ın Başdanışmanı Doç. Dr. Çetin Göksu ve İl Başkanı Ahmet Çakmak ile beraberinde heyet, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu'na teşekkür ziyareti gerçekleştirdi.

Demokratik Sol Parti Genel Başkanı Önder Aksakal'ın Başdanışmanı Doç. Dr. Çetin Göksu, İl Başkanı Ahmet Çakmak, Muratpaşa İlçe Başkanı Mustafa Çeçen ve Kemer İlçe Başkanı Birtan Bakırcı, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu'na hayırlı olsun ve teşekkür ziyareti gerçekleştirdi.

Heyet adına konuşan Doç. Dr. Çetin Göksu ile İl Başkanı Ahmet Çakmak, Demokratik Sol Parti adına Başkan Topaloğlu'nu tebrik ettiler ve görevinde başarılar dilediler.

Nazik ziyaretleri için heyete şükranlarını sunan Topaloğlu,"Kemerlilere bize gösterdikleri teveccüh için teşekkür ediyorum. Göreve seçilmekten dolayı çok mutluyuz. Ama aynı zamanda büyük bir sorumluluk aldık. Bu sorumluluğun gereğini yerine getireceğiz ve ilçemize en güzel hizmetleri vereceğiz" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Necati Topaloğlu Ahmet Çakmak Çetin Göksu Dsp Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title