Haberler

Dosab'ın şampiyonu Ermetal oldu

Güncelleme:

Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi (DOSAB) ve Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi Sanayici ve İşadamları Derneği'nin (DOSABSİAD) birlikte düzenlediği 14'üncü DOSAB Futbol Turnuvası nefesleri kesen final mücadeleleriyle son buldu.

6 grupta toplam 24 takımın mücadele ettiği turnuvanın finalinde, takımlar kupaya ulaşmak için kıyasıya mücadele etti. DOSABSİAD Başkanı Nilüfer Çevikel, DOSAB Başkan Vekili Halil Levent Eski, DOSABSİAD ve DOSAB Yönetim Kurulu üyeleri ile bölge sanayicilerinin de yoğun ilgi gösterdiği final mücadelelerinin sonunda üçüncülüğü B Plas alırken, Bursalı Tekstil ve Ermetal A.Ş arasında oynanan şampiyonluk mücadelesini ise, rakibini 3 – 0 mağlup eden Ermetal A.Ş kazandı.

3'üncüyü penaltılar belirledi

Heyecanın dorukta yaşandığı final müsabakalarında, 3'üncülük müsabakası PMS Alüminyum ve B Plas arasında oynandı. 3 - 3 berabere biten ve kazananın penaltılarla belirlendiği maçta, 3'üncülüğü B Plas kazandı.

Final maçı nefesleri kesti

Bursalı Tekstil ve Ermetal A.Ş arasında oynanan final müsabakası ise büyük heyecana sahne oldu. Kıran kırana geçen maçta 2 - 0 biten ilk yarının ardından,Ermetal A.Ş ikinci yarıda üstünlüğünü korudu ve 3 – 0'lık sonuçla şampiyonluğa uzandı. Ermetal A.Ş takımı şampiyonluk sevincini Ermetal A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Fahrettin Gülener ile paylaştı.

Final maçlarının ardından ödül törenine geçilerek, dereceye giren takımların yanı sıra, turnuvanın en iyi kalecisi, en skorer oyuncusu ve en centilmen takımları ile Futbol Turnuvası Düzenleme Komitesi ve turnuva hakemlerine ödül ve plaketleri DOSABSİAD ve DOSAB Yönetim Kurulu üyeleri tarafından verildi. Şampiyonluğu kazanan Ermetal A.Ş, kupasını DOSABSİAD Başkanı Nilüfer Çevikel'in elinden aldı.

Törende bir konuşma yapan DOSABSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Nilüfer Çevikel turnuvaya katılan her takıma centilmence mücadele ettikleri ve DOSAB'daki firmalar arasındaki dostluğu artırmaya katkı sağladığı için teşekkür etti. Çevikel, "Geleneksel futbol turnuvamızın 14'üncüsünü başarıyla tamamladık. Turnuvaya katılan ve renk katan tüm takımları tebrik ediyorum" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ermetal Otomotiv Futbol Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title