Haberler

Domino Filmi

Domino filminin fragmanı, oyuncuları, resimleri ve tim bilgileri. Domino filminin oynadığı sinemalar ve seanslar.

Saygideger aktör Lawrece Harvey ve model Sophie Wynn’in kizi olan Domino Harvey (Keira Knightly), varlik ve refah içinde dünyaya geldi ama bu hayat tarzi onun ilgisini çekmiyordu. Küçük yaslarinda bile, jet sosyetenin yasam tarzina karsi çikti. Hassas bir dönem olan sekiz yasinda, Domino çok sevdigi babasini kaybetti ve annesi, iyi bir egitim almasi için onu yatili okula gönderdi. Ama bu vahsi çocugu egitmek için, bu hiç de iyi bir karar degildi. Sonuçta kimse Domino’nun atesli dogasini bastiramadi. Ne arkadasliklar, ne okul ne de annesinin yüksek sosyetesi. Kendi çilgin hayatina kisa bir süre modellik yaparak ara verdi. Ve bir gün, istekli ödül avcilari arayan kisilerin verdigi bir seminerle birlikte, heyecana duydugu susuzlugu dindirme firsati yakaladi. Bundan sonra Domino sadece isine asik olmakla kalmadi, ayni zamanda ayni isi yapan arkadaslarina da asik oldu ve onlar Domino’nun ailesi oldular.

Kara mizahla karisik, macera, aksiyon ve korku hikayemiz basliyor...

Domino gerçekten ne istedigini buldu ve açgözlü ama bir o kadar da harika, eski bir suçlu olan Ed Mosbey (Mickey Rourke): kendisine gizliden gizliye hayran olan sert ve seksi Latin Choco (Edgar Ramirez) ve Afgan, patlayicilara düskün Alf (Rizwan Abbasi)’in grubuna katilir. Çok geçmeden, Los Angeles’in en basarili ödül avcilari oldular. Fakat henüz ünlü degillerdi. Bir insanin yetenegini göstermesi ve söhreti yakalamasi için televizyondan daha iyi bir yer olabilir mi?

Yönetmen:

Senaryo:

Oyuncular:

Filmin Türü: Aksiyon 0,

Orijinal Adı: Domino

Yapımcı Firma: Domino 17521 Inc.

Yapım Yılı: 2005

Yapım Ülkesi: ABD

Orijinal Dili: Ingilizce

Filmin Süresi: 127 dk.

Dağıtıcı Firma: Medyavizyon

Vizyon Tarihi: 23.06.2006

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title