Haberler

Dominik'te Öldürülen Alper Baycın'ın Gelecek Hafta Nişanı Vardı

Güncelleme:

Dominik Cumhuriyet'inde uğradığı bıçaklı saldırı sonucu yaşamını yitiren Survivor ekibinden Alper Baycın, önümüzdeki hafta sevgilisi Yasemin Çelik ile nişanlanacaktı.

Dominik'te Survivor ekibinde çalışırken sokakta gaspçılar tarafından öldürülen Alper Baycın'ın (24) Antalya'daki baba evinde yas var. Alper Baycın hain saldırı sonucunda hayatını kaybetmeseydi gelecek hafta Yasemin Çevik ile nişanlanacaktı.

AİLESİ BÜYÜK ÜZÜNTÜ YAŞADI

Olayı Survivor ekibinin haber vermesiyle öğrenen Baycın ailesi, büyük üzüntü yaşadı. Baycın'ın dayısı cenaze işlemleri için Dominik Cumhuriyeti'ne gitti. Babası Ahmet Baycın ve ailenin diğer üyeleri ise Muratpaşa ilçesindeki evinde taziyeleri kabul ediyor.

Dominik'te Öldürülen Alper Baycın'ın Gelecek Hafta Nişanı Vardı

ACILI BABANIN İLK SÖZLERİ

Spot eşya satan Ahmet Baycın, oğlu Alper'in çok farklı bir çocuk olduğunu ve 8 aydır Dominik Cumhuriyeti'nde çalıştığını belirterek şu sözleri söyledi: "Oğlum çok gençti. Bizim işimizi yapmayı değil, kameraman olmayı seçti. Hedefleri vardı. Bunun için Dominik'e kadar gitti. Maalesef ölüm onu orada yakaladı. 2013 yılında Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü'nü kazandı. Hayali yönetmen olmaktı."

CENAZE TÖRENİ ANTALYA'DA

Öte yandan Alper Baycın'ın cenazesinin Antalya'da yapılacağı ve en geç salı gününe kadar yetiştirilmeye çalışıldığı öğrenildi.

Dominik'te Öldürülen Alper Baycın'ın Gelecek Hafta Nişanı Vardı

GELECEK HAFTA NİŞAN VARDI

Alper Baycın, Survivor bittikten sonra Yasemin Çelik ile nişanlanacaktı.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Dominik Cumhuriyeti Alper Baycın Magazin Güncel Haberler

500

Yorumlar (12)

Ahmet:

Vay anam vay ne kameramanmış tamam iyi biridir belki ama günlerce konuşulacak ne yapmış çok merak ettim. Şehit olan onca vatan evladı onların fakir fukara ailelerinden bir tanesi bile bu zatın onda biri kadar haber olma şansına sahip olmadı olamazda.

20
5
yanıtYanıtla
ŞEHİTLER ÖLMEZ:

ARKADAŞ NE KADAR BÜYÜTTÜNÜZ HER SAYFAYA GİRİYORUM 2 GÜNDÜR ÖYLE OLMUŞ BÖYLE OLMUŞ ABİSİ KONUŞTU , ACUN ÖYLE DEDİ , ACUNUN GÖZÜ AĞLAMAKTAN DEĞİL ENFEKSİYONDAN ŞİŞMİŞ, NİŞANI VARDI DÜĞÜNÜ VARDI PEKİ YA VATAN DEVLET İÇİN BİZLER RAHAT RAHAT GEZELİM YİYELİM EĞLENELİM DİYE ŞEHİT OLAN ASKERLERİMİZİN, POLİSLERİMİZİN, KÖY KORUCULARIMIZIN HİÇ BİRİNİN DÜĞÜNÜ, NİŞANI , YOKMUYDU , ÇOCUĞU OLMUŞ YADA OLMAYAKMIYDI ŞU KAMERAMANIN I KONUŞTUĞUNUZ PAYŞAŞTIĞINIZ KADARIN 10 KADAR ŞEHİTLERİMİZDEN BAHSETMİYORSUNUZ

13
5
yanıtYanıtla
Rok:

Eren erdem vatan hainidir inşallah uzun yıllar içeriden çıkamaz

3
8
yanıtYanıtla
Kuzey:

Çok acı bir durum daha hayatının baharında, muradına eremeden. Allah kimseye böyle bir acı yaşatmasın. Ailesinede sabırlar versin.

9
1
yanıtYanıtla
Buse:

Allah rahmet eylesin çok üzücü gerçekten

8
0
yanıtYanıtla
Iziiiiii Dortmund:

Buse sana ben yazmadim emin ol canim!

yanıt0
yanıt2
Iziiiiii Dortmund:

Yemin ediyorum kizim!

yanıt0
yanıt1
81:

bu nedir kardeşim, yeter da ! Allah rahmet eylesin üzüldük tabikide . ama yeter da, yok donu maviydi , yok ayakkabısının bağcığı tam bağlı değildi. başka haber yapıcak bişe bulamıyomusunuz.

3
2
yanıtYanıtla
acun:

Allah rahmet eylesin, acun aileye sahip çıksın.

4
0
yanıtYanıtla
PAŞALI:

Yasemin hayatı boyunca yasla yaşayacak değil 1 yıl içinde yeni bir sevgili yapar kendine. Hayat böyle Müslüm babanın şarkı sözü gibi. ''gidenlerin yerini başkaları alıyor''

2
2
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title