Haberler

Kızının doğum günü için aldığı pastanın içinden demir parçası çıktı

Güncelleme:

Adana'da 6 yaşındaki kızları için bir pastaneden doğum günü pastası siparişi veren aile, pastayı servis ettikten sonra kötü bir sürprizle karşılaştı. Pastanın içinden neye ait olduğunu bilmedikleri bir demir parçasının çıktığını gören aile, pastanenin ihmalinden dolayı üzgün olduklarını belirtti.

Adana'da 6 yaşındaki kızları Mürüvvet için Kuruköprü Mahallesi Özler Caddesi üzerindeki bir pastanede doğum günü pastası yaptıran aile, pastayı servis ettikten sonra kötü bir sürprizle karşılaştı. Pastanın içinde neye ait olduğu belli olmayan 3 cm uzunluğunda bir demir parçası çıktı.

Kızının doğum günü için aldığı pastanın içinde demir parçası çıktı

PASTANENİN İHMALİNE ÇOK ÜZÜLDÜLER

İsminin açıklanmasını istemeyen aile, yaş pastadan çıkan demir parçasını yemeden gördükleri için mutlu olduklarını, fakat pastanenin büyük ihmalkarlığı karşısında üzgün olduklarını belirtti.

Kızının doğum günü için aldığı pastanın içinde demir parçası çıktı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kuruköprü Özler Haberler

500

Yorumlar (9)

Gıda Mühendisi:

Bir sürü işsiz gıda mühendisi var. Atamalar çok az. Denetimlerin artması lazım. Özel sektörde asgari ücret teklif ediyorlar. Denetimler devlet yoluyla arttırılırsa iyi olur. Gıda mühendislerinin önemi çok fazla. Malesef ülkemizde değer verilmiyor.

6
0
yanıtYanıtla
cstk:

hastane mi, pastane mi?

3
3
yanıtYanıtla
Ceyda:

Hahahaha.Şakacı

yanıt2
yanıt1
Dişçiler odasu:

Hastane kanka

yanıt3
yanıt0
Ali:

Pastayı yapan hastaneyi kınıyorum :)

0
1
yanıtYanıtla
mus maho:

bizde sigara izmariti çıktı. 3 cm büyüklüğünde markası dahi okunabiliyordu.

0
0
yanıtYanıtla
Sahibinden:

Her sucu hastaneye yikmayin ulen

0
0
yanıtYanıtla
Saban öz:

Kara sinek ölüsü cikmisti bizimkinden

0
0
yanıtYanıtla
zambak:

mmkün olduğunca kendim yapıyorum yiyeceğim yiyecekleri. hiç kimseye güvenim yok. pizaya tüküreni mi ararsınız, süt banyosu yapanı mı daha pek çok şey var. bunlar ortaya çıkanlar. bir de bilmediklerimiz. daha neler var kimbilir?

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title