Haberler

Doğalgaz Kutusunun İçindeki Petekten 6 Kilo Bal Çıktı

Güncelleme:

Batman'da arızayı gidermek için gelen ekipler, doğalgaz kutusunu açtıklarında üç katlı bal peteğini görünce büyük şaşkınlık yaşadı. Peteklerden 6 kilo bal çıktı.

Batman merkez Belde Mahallesi'ndeki bir sitenin doğalgaz kutusundan, arıların kovana dönüştürmesi nedeniyle 6 kilo bal çıktı.

"BAL PETEĞİNİ GÖRÜNCE ŞAŞIRDIM"

Dün öğle saatlerinde servis kutusundaki arızıyı gidermek için Belde Mahallesi Esen Sitesi'ne giden SİBADAŞ ekibi, kutuyu açtığında üst üste olan üç katlı bal peteği olduğunu gördü. İhbar aldıkları doğalgaz arızasını onarmak için Esen Sitesi'ne gelen SİBADAŞ elemanlarından Turan Avcı, gördüğü manzara karşısında şaşırdığını belirterek, "Servis kutusunu açtığım gibi bal peteğini görünce şaşırdım. Önce birileri buraya belki de bal saklamıştır diye düşündüm ama kutunun içinde arılar vardı. Tattığımız bal çok kaliteliydi. Bazı apartman sakinleri, aralarında balı bölüştü. Bal yapan arıları da korumaya aldılar." dedi.

"KORUNAKLI VE SICAK OLDUĞU İÇİN ORAYI SEÇMİŞLER"

SİBADAŞ Batman Bölge Müdürü Mustafa Yardımcı, 35 bin doğalgaz abonesinin bulunduğu kent merkezinde ilk kez servis kutusunda bala rastladıklarını söyledi.

Benzeri bir durumla yıllar önce çalıştığı Düzce'de rastladığını anlatan Yardımcı, "Ekiplerimiz, arıza için gittikleri servis kutusundan yaklaşık 6 kilo bal çıkardı. Apartman sakinleri, aralarında balı bölüştü. Servis kutusu sıcak ve korunaklı olduğu için arılar, orayı güvenli bulmuş. Daha önce de kuş yuvasına rastladık ama Batman'da ilk kez bal peteğinin olduğu bir kutu tespit ettik. Site sakinleri de, elemanlarımız da kutunun içinden bal çıkacağını akıllarının ucundan geçirmezdi. Kutu değil, adeta bal kovanı gibiydi." diye konuştu.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Yardımcı Batman Yaşam Güncel Haberler

500

Yorumlar (51)

aa:

arılar gaza gelmiş

68
3
yanıtYanıtla
yavuz:

Arılar napsın, her tarafı insanoğlu işgal etmiş.

62
0
yanıtYanıtla
MALİYE:

KAÇAK BAL ÜRETİYORLAR. CEZA KESİLMELİ

57
4
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Bedava bal baldan tatlıdır :)

41
0
yanıtYanıtla
Selim:

Afiyetle ye kardeşim ha aman Maliye duymasın vergi ister

31
2
yanıtYanıtla
GM:

BU ÜLKENİN ADI TÜRKİYE VERGİ CUMHURİYETİ

yanıt22
yanıt3
DrMobil-IOS:

Bu arılar orada yaşaya yaşaya PKK gibi oldular. Fare gibi saklanarak iş yapıyorlar

8
25
yanıtYanıtla
AJAN KAMİL:

Doğalgaz kutusunda Doğal bal bence normal. .

31
2
yanıtYanıtla
Baba:

Flash tv deki 5 kilo bal 100 lira aklıma geldi nedense

27
4
yanıtYanıtla
ZZ:

BEYLER DOĞALGAZA ÇAKTIRMADAN ZAM YAPMIŞLAR. . . . . HABERİNİZ OLSUN. .

9
20
yanıtYanıtla
Tüm 51 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title