Haberler

Diyarbakır Ak Partinin Diyarbakır'dan Seçilen 3 Vekili Mazbatalarını Aldı

Diyarbakır'da, Ak Partiden Milletvekili seçilen Mehdi Eker, Ebubekir Bal ile Oya Eronat mazbatalarını i seçim kurulundan aldı.

Diyarbakır'da, Ak Partiden Milletvekili seçilen Mehdi Eker, Ebubekir Bal ile Oya Eronat mazbatalarını i seçim kurulundan aldı. Mazbatasını alan eski bakan ve Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehdi Eker, " Bu şehrin en büyük sorunu, temel sorunu maalesef terörün komplikasyonlarıdır. Bu komplikasyonların en büyüğü de işsizlik ve istihdam eksikliğidir. Bu şehirde on binlerce işsiz var. ve bu insanların AŞ ve iş sahibi olmak beklentileri var. Adalet ve Kalkınma partisinin milletvekilleri bütün mesailerini harcayarak Diyarbakır'ın mevcut ve süreç içerisinde gelişebilecek yeni sorunlarını çözmek için kullanacak " dedi.

24 Haziran seçimlerinde Ak Partiden Diyarbakır milletvekili seçilen eski bakan ve Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehdi Eker, Ebubekir Bal ve Oya Eronat Milletvekili mazbatalarını aldı. Diyarbakır Adalet Sarayı Ek binaya gelen Milletvekilleri, mazbatalarını aldıktan sonra gazetecilere açıklama yaptı. Diyarbakır'daki seçmenlere teşekkür ederek konuşmasına başlayan Eker, üstlendikleri görevin aynı zaman da çok ağır sorumluluğu olan görev olduğunu belirtirek, şöyle konuştu:

"Çünkü, millet sizi kendi temsilcisi olarak seçiyor. ve millettin meselelerini ve sorunlarını biz doğrudan üstümüze almış oluyoruz. Bunun ne kadar ağır bir sorumluluk olduğunun bilincindeyiz. Diyarbakır'a inşallah bu dönem yeni bir sayfayla, taze bir başlangıçla, Adalet ve Kalkınma Partisinin milletvekilleri bütün mesailerini harcayarak Diyarbakır'ın mevcut ve süreç içerisinde gelişebilecek yeni sorunlarını çözmek için kullanacak. Bu şehrin en büyük sorunu, temel sorunu maalesef terörün komplikasyonlarıdır. Bu komplikasyonların en büyüğü de işsizlik ve istihdam eksikliğidir. Bu şehirde on binlerce işsiz var. ve bu insanların AŞ ve iş sahibi olmak beklentileri var. Biz Ak Parti milletvekilleri olarak, şehrin bu meselesi başta olmak üzere yine tüm meseleleriyle ilgili çözümler geliştirmenin sürekli uğraşısı içerisinde olacağız. Diyarbakırlı hemşerilerimizi bu güne kadar olduğu gibi en iyi ve en güzel şekilde bundan sonrada onların başını yere eğdirmeyeceğiz."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Mehdi Eker Milletvekili Diyarbakır Ak Parti Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title