Haberler

Dikili Belediye Başkanı Özgüven Kendi Oğlunun Nikâhını Kıydı

Güncelleme:

Dikili Belediye Başkanı Osman Özgüven MYSİA Otel'de Çok Sayıda Davetlinin Katıldığı Bir Törenle Oğlunu Evlendirdi.

Oğlu Utkan Özgüven İle Gelini Delta Aslan'ın nikâhını kendisi kıyan Başkan Özgüven, "Şu anda gelin ve damattan çok ben heyecanlıyım çünkü bir babanın oğlunun nikâhını kıyması çok az babaya nasip olur. Bu bir baba için onur verici bir olay" dedi. Özgüven; "Apostolos Komnikas yıllardır arkadaşımız, Elena Masnzoni Di Cihiosca basından tanıyorsunuz. Onun kızı otostop yaparken bir kamyon şoförü tarafından katledilmişti. Bizim dileğimiz ülkemizde ve dünyanın tüm yörelerinde bu gibi olayların tekrarlanmaması ve Elana'nın böylesine güzel bir günde barış, dostluk için burada bulunması inanıyorum ki bu konuyu düşünen herkesi caydıracaktır. Herkesin barış içerisinde yaşamasının önemini kavrayacaktır diye düşünüyorum" dedi.

Gelin Fatma Delta Aslan'ın nikâh şahitliğini Dikili Belediyesi'nin davetlisi olarak 31 Mart'ta Gebze'de gelinliğiyle öldürülen Pippa Bacca'nın annesi Elena Masnzoni Di Cihiosca ve Midilli Lesvos-Agia Paraskevi eski belediye başkanı Apostolos Komninakas yaparken, Utkan Özgüven'in nikah şahitliğini Eski CHP Milletvekili Hakkı Ülkü, Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç ve Dr. Bozok Evrenesoğlu yaptı.

Yüzlerce davetlinin hazır bulunduğu düğüne Bergama Kaymakam'ı Ahmet Ertan Yücel, Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç, Dikili ve Çeşitli ilçelerden gelen siyasi parti başkanları, basın mensupları katıldı.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçtaroğlu, Önder Sav ve çok sayıda CHP Millet Vekili düğünü telgrafla kutladı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title