Haberler

Derebucak'ta Öğrenci Servis Araçları Denetlendi

Derebucak ilçesinde faaliyet gösteren öğrenci servis araçları İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri tarafından denetlendi.

Derebucak ilçesinde faaliyet gösteren öğrenci servis araçları İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri tarafından denetlendi.

Derebucak İlçe Milli Eğitim Müdürü Bilal Akçay ve beraberindeki yetkililer, taşımalı eğitim kapsamında faaliyet gösteren öğrenci servis araçlarını şehir merkezinde bazı noktalarda durdurarak kontrollerini yaptı.

Akçay, denetimlerin ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, denetimleri, öğrencilerin okullarına daha güvenli bir şekilde gelip gitmelerini sağlamak amacıyla yaptıklarını belirtti.

Denetimde herhangi bir aksaklık görülmemesinin kendilerini memnun ettiğini aktaran Akçay, öğrencileri araçlara binerken emniyet kemerlerini takmaları konusunda uyardığını, sürücülere ise kurallara uymalarından dolayı teşekkür ettiğini kaydetti.

Öte yandan yapılan denetimlerin devam edeceği öğrenildi.

Kaynak: AA / Güncel

Milli Eğitim Müdürlüğü Bilal Akçay Derebucak Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title