Haberler

Denizlispor'un Rakibi Yeni Malatyaspor

TÜRKİYE 1'inci Ligi'nde Bandırmaspor'u 3-1 mağlup edip deplasmanda Adana Demirspor'a 2-1 yenilerek ilk 2 haftada 3 puan toplayan Denizlispor, yarın kendi evinde 6 puanlı Yeni Malatyaspor'la karşılaşacak.

TÜRKİYE 1'inci Ligi'nde Bandırmaspor'u 3-1 mağlup edip deplasmanda Adana Demirspor'a 2-1 yenilerek ilk 2 haftada 3 puan toplayan Denizlispor, yarın kendi evinde 6 puanlı Yeni Malatyaspor'la karşılaşacak.

Denizli Atatürk Stadı'nda saat 18.00'de başlayacak randevuda Özgüç Türkalp, düdük çalacak. Müsabakanın bilet fiyatları kale arkası 10, açık 15,  A kapalı 20, B ve D kapalı tribünleri 25 lira olarak belirlendi.

Denizlispor'da sakatlıktan çıkan Berkan ile son gün transferleri Andaç, Anıl Taşdemir ve İsmail Haktan'ın kadroda yer almayacağı bildirildi. Yeni Malatyaspor maçına hazır olduklarını söyleyen teknik direktör Selahattin Dervent, şunları söyledi: ;

"Hafta başından bu yana yaptığımız çalışmalarda plan ve stratejilerimizi sadece galibiyet üzerine kurduk. Oyuncularımızın yükselen form grafiği ile daha iyiye gidiyoruz. Kazanmak için sahaya çıkacağız. Rakibimiz 6 puan topladı ve averajla 2. sıraya yerleşti. Bu bizim için ayrı bir motivasyon kaynağı oluyor. Kendimizi üst sıralarda görmek istiyorsak, bu tip rakipleri yenmek zorundayız. İç saha maçlarımızın tamamını kazanmak istiyoruz." - Denizli

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Yeni Malatyaspor Adana Demirspor Özgüç Türkalp Denizlispor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title