Haberler

Denizli İl Prim Komisyonu Destekleme Primlerini Açıkladı

2007 Yılı Ürünü Kütlü Pamuk, Yağlık Ayçiçeği, Soya Fasulyesi, Kanola, Dane Mısır, Aspir ve Zeytinyağı Destekleme Primleri Açıklandı.

2007 yılı ürünü Kütlü Pamuk, Yağlık Ayçiçeği, Soya Fasulyesi, Kanola, Dane Mısır, Aspir ve Zeytinyağı Destekleme Primleri açıklandı.

Denizli İl Tarım Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, 2007 yılı ürünü Kütlü Pamuk, Yağlık Ayçiçeği, Soya Fasulyesi, Kanola, Dane Mısır, Aspir ve Zeytinyağı Üreticilerine Destekleme Primi ödenmesine ilişkin çalışmaların yürütüldüğü belirtildi.

2007 Yılı Ürünü Kütlü Pamuk, Yağlık Ayçiçeği, Soya Fasulyesi, Kanola, Dane Mısır, Aspir ve Zeytinyağı Tarım Satış Kooperatifleri ve Birlikleri ile diğer alıcılara satışında üreticilere destekleme primi ödenmesine ilişkin Bakanlar Kurulu Kararını Uygulama Tebliği gereği Denizli'de, Kütlü Pamuk, Yağlık Ayçiçeği, Soya Fasulyesi, Kanola, Dane Mısır, Aspir ve Zeytinyağı Prim Uygulaması İl Komisyonu, ilçelerde ise ilçe komisyonları kurulduğu, İl Komisyonu'nun Denizli Vali Yardımcısı Mestan Yayman, Tarım ve Köyişleri Bakanlığı, Maliye Bakanlığı, Sanayi ve Ticaret Bakanlığı, Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü, Ziraat Odaları Birliği, Sanayi Odalarının ildeki temsilcileri ile Ticaret Borsası temsilcisinin katılımıyla oluşturulduğu belirtildi.

Açıklamada, ilçe komisyonlarının kaymakamlar başkanlığında, Tarım ve Köyişleri Bakanlığı, Maliye Bakanlığı, Tapu ve Kadastro Müdürlüğü ve İlçe Ziraat Odaları temsilcilerinin katılımıyla oluşturulduğu belirtilerek, komisyona ait işlerin yapılması için Tarım İl ve İlçe müdürlüklerinde bir birim oluşturulduğu ifade edildi.

Denizli Vali Yardımcısı Mestan Yayman başkanlığında toplanan İl Prim Komisyonu, ortalama verim miktarlarını belirledi. Dane mısıra 2 Ykr, kütlü pamukta ise sertifikalı tohum kullanıldığını belgeleyenlere 34,8 Ykr, diğerlerine 29 Ykr destekleme ödemesi yapılacağı belirtilen açıklamada şöyle denildi: "Dekara ortalama verim 485 kilogram ve dekara kullanılan tohum miktarı ise 2 kilogram olarak tespit edilmiştir. Kanolaya kilogram başına 22 Ykr. prim verilecektir. Yağlık ayçiçeğinde prim miktarı kilogramda 20 Ykr, dekara verim 400 kilogram olarak tespit edilmiştir. Zeytinyağında kilograma 22 Ykr. prim verilecek, dekara ortalama verim 270 kilogram olarak belirlenmiştir. 2008 tarihinde bitecek dane mısır için müracaatlar 15 Nisan tarihinde başlayıp, 30 Nisan tarihinde sona erecektir. Bu tarihlerden sonra yapılacak müracaatlar kesinlikle kabul edilmeyecek. Zeytinyağı için ise tasiriye faturalarının teslimi 2 Haziran'da, zeytinyağı için alım satım belgelerinin teslimi ise 1 Ekim tarihinde sona erecek." (AV-AT-HO-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 7 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 7 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 7 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Fenerbahçe'nin şampiyonluk şansı var mı? Fenerbahçe nasıl şampiyon olur? Şampiyonlukta ikili averaj mı genel averaj mı? Ligde puanlar eşit olursa kim şampiyon olur 2024?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title