Haberler

Denizli Hemzemin Geçitte Kaza: 4 Ölü 2-

Denizli'nin Honaz İlçesi'ndeki bir hemzemin geçitte, yolcu treninin hafif ticari araca çarptığı kazada, aynı aileden 4 kişi yaşamını yitirdi.

Denizli'nin Honaz İlçesi'ndeki bir hemzemin geçitte, yolcu treninin hafif ticari araca çarptığı kazada, aynı aileden 4 kişi yaşamını yitirdi. Kaza, bugün saat 17.00 sıralarında, Kaklık Mahallesi'ndeki Gedik Hemzemin geçidinde meydana geldi. Çambaşı Mahallesi'nde akraba ve kabir ziyareti gerçekleştiren bir mermer fabrikasında işçi 42 yaşındaki Mustafa Aysan, daha sonra ailesiyle birlikte Kaklık Mahallesi'ndeki evlerine dönmek üzere yola çıktı. Evine 1 kilometre kala Mustafa Aysan'ın kullandığı 20 DH 371 plakalı hafif ticari araca, bariyersiz hemzemin geçitte, Eskişehir- Denizli seferini yapan yolcu treni çarptı. Tren, hafif ticari aracı yüzlerce metre sürükledi. Kazada sürücü Mustafa Aysan, ev hanımı eşi Kezban Aysan (43) ve oğulları Ali Aysan (16) ile Muhiddin Aysan (17) araçta kanlar içinde kaldı. İhbar üzerine kaza yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde, araçtakilerin öldüğü belirlendi. İhbar üzerine kaza yerine gelen jandarma, inceleme yaptı. Ardınan ölenlerin cesetleri, araçtan çıkartıldı. Jandarma makinistin ifadesine başvurdu, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Aysan Denizli Kaklık Honaz Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title