Haberler

Denizli'deki Evlilik Okulu'nda 34. Dönem Başladı

Denizli’de, "Ailemi Seviyorum" projesi kapsamında faaliyetlerini sürdüren Evlilik Okulu’nda 34. dönem başladı.

Denizli'de, "Ailemi Seviyorum" projesi kapsamında faaliyetlerini sürdüren Evlilik Okulu'nda 34. dönem başladı.

Denizli Büyükşehir Belediyesinin Ailemi Seviyorum projesi kapsamında hayata geçirdiği Evlilik Okulu'nda 34. dönem başladı. Kent Konseyi'nde düzenlenen eğitim programının ilk dersine, Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, Psikolog Gülay Korkut ve kursiyerler katıldı.

Evlilik Okulu'nun yakında 5. yılını tamamlayacağını ve bugüne kadar çok sayıda mezun verdiğini ifade eden Değirmenci, "Biz şehre sadece yol, park, viyadük, alt yapı, üst yapı hizmetleri olarak bakmıyoruz. Bu şehirde yaşayan insanlarımızın eğitim, kültür, sanat, spor ve sağlık konularıyla da ilgilenmesini kendimize hedef olarak koyduk. Hedefimiz gelecek nesillere daha güzel bir ülke bırakmak, daha huzurlu insanların yaşadığı bir toplum oluşturmaktır. Aile de bu toplumun en temel yapı taşıdır. Dolayısı ile evliliğe hazırlık anlamında bizler sizlere bir parça olsun katkı sağlamayı amaçlıyoruz. Biz şuna inanıyoruz, sağlıklı nesiller ile sağlıklı evlilikler, sağlıklı evliliklerle de sağlıklı toplumlar oluşur. Toplumun huzurlu, güvende olmasını istiyorsak bunun yolu da aileden geçer" diye konuştu.

Konuşmanın ardından 34. dönem Evlilik Okulu'nun ilk dersine geçildi. - DENİZLİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ali Değirmenci Denizli Gülay Politika Güncel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fotoğrafını indirmişti! Tatvan Belediye Başkanı Mümin Erol hakkında soruşturma başlatıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fotoğrafını indirmişti! Tatvan Belediye Başkanı Mümin Erol hakkında soruşturma başlatıldı

Şişli'de mezuniyet töreninde dev ekran öğrencilerin üzerine düştü: 6 yaralı

Şişli'de mezuniyet töreninde dev ekran öğrencilerin üzerine düştü: 6 yaralı

İsrail, Hizbullah'a savaş açmaya hazırlanıyor: Bir an bile durmayacağız

İsrail, Hizbullah'a savaş açmaya hazırlanıyor: Bir an bile durmayacağız

Bakmadan Geçme

Limon FC elendi mi? Limon FC turnuvaya veda etti mi? Ankara okullar tatil mi 7 Haziran? Merve elendi mi? Survivor Merve adaya veda etti mi? ÖSYM sınavında biri ölürse ne olur? Sınıftakiler tam puan mı alır? 7 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 7 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Haziran 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Ankara selde ölen var mı, yarın sel devam edecek mi? 7 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 7 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 7 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 7 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Haziran Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
AK Parti'den CHP'ye geçen Mazgirt Belediyesi'nin elektriği 5 yıldır ödenmeyen borç nedeniyle kesildi

AK Parti'den CHP'ye geçen Mazgirt Belediyesi'nin elektriği 5 yıldır ödenmeyen borç nedeniyle kesildi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title