Haberler

Denizli'de Sunucu ve Konuğu Depreme Canlı Yayında Yakalandı

Güncelleme:

Denizli'de meydana gelen 5,5 şiddetinde depreme canlı yayında yakalanan sunucu ve konuğu büyük panik yaşadı.

Denizli'de yayın yapan yerel bir televizyon kanalı, depreme canlı yayında yakalandı.

ORGAN BAĞIŞI KONUSU İŞLENİYORDU

Serhat Delikara'nın sunduğu ve Denizli İl Sağlık Müdürü Dr. Berna Öztürk'ün konuk olarak katıldığı canlı yayınlanan 'Yazıyor Yazıyor' programında, organ bağışı konusu konuşulurken deprem meydana geldi.

"ÇOK CİDDİ DEPREM OLUYOR, YAPACAK BİR ŞEY YOK"

Şiddetli sarsıntının ardından programın sunucusu Delikara, "Deprem oluyor sevgili seyirciler. Çok ciddi bir deprem oluyor. Yapacak bir şey yok, canlı yayında depreme yakalandık" diyerek ekran başındakileri sakin olmaları yönünde uyardı. Dr. Öztürk ise depremin şiddetli olduğunu kaydedip, ardından masada duran bardaktan su içerek, sakin kalmaya çalıştı.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Berna Öztürk Denizli 3. Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (9)

VELİ AHTSIZ:

Elhamdulillah o studyoda değildim, denizli de bile değildim zaten orada olsaydım zelzele olmazdı, rabbim zalimleri ürkütmek istemiş.

1
24
yanıtYanıtla
edirne:

öküzzzz demek sen olsaydın zelzele olmazdı? zelzele senin örümcek beyninde olmuş haberin yok

yanıt8
yanıt1
12345:

DEPREM OLMUŞ AMA BU BEYNİNİ KULLANMAYAN ŞAHIS ORDA OLSAM DEPREM OLMAZDI DİYOR DEPREMDEN DAHA KORKUNÇ Bİ CEHALETE SAHİPSİN

yanıt0
yanıt0
JÜL SEZAR:

sız bu cıddıyet ve sogukkanlılıkla cok daha buyuk kanalları hak edıyorsunuz. soytarı cok var kanallarda

10
1
yanıtYanıtla
Hız Kesmeden Devam:

Emekli fatma teyze tanzim satış kuyruklarında soğan bulamazken patates alacağım diye bekliyorsa, hız kesmeden devam Türkiye.

3
3
yanıtYanıtla
oburku:

17 agustosu yasamıs bırı olarak bunlar da deprem mı dıyesım gelıyo bunları bız artcı dıye yasıyoduk onlarcası oldu bole bır dk yakın bır deprem bırde senı bır duvardan oburune yapıstırıyo tavanın yanıma geldını hatırlıyorum ama yıne de Allah korusun herkesı

0
1
yanıtYanıtla
Can:

En fazla panigi panik yapmayin diyen spiker yapiyor. Adam korku ile canli yayini terk edememe arasinda gidip geliyor. . .

0
0
yanıtYanıtla
Evo20:

Panik olduğunu fark ettirmemeye çalıştı ama korktuğu belli bizde korktuk çok fena salladı gerçekten Acıpayam ilçesinde hasar büyük. Tüm hemşehrilerime geçmiş olsun.

0
0
yanıtYanıtla
HAMİT:

İnşallah ALLAH C. C. sana cevabını tez zamanda ulaştırır.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title