Haberler

Denizde Kaybolan Çocuğun Cesedi Bulundu

Soğuk Havada Bir İddia Uğruna Denize Giren ve Daha Sonra Kaybolan İlköğretim Okulu Öğrencilerinden Özay Akyıldız'ın Cesedi Gece Geç Saatlerde Dalgıçlar Tarafından Yapılan Aramada Bulundu.

Trabzon’un Araklı ilçesinde dün akşam saatlerinde soğuk havada bir iddia uğruna denize giren ve daha sonra kaybolan ilköğretim okulu öğrencilerinden Özay Akyıldız’ın cesedi gece geç saatlerde dalgıçlar tarafından yapılan aramada bulundu.

Edinilen bilgiye göre, ilçenin Kalecik mevkiinde Araklı merkez Atatürk İlköğretim Okulu 6. sınıf öğrencileri Özay Akyıldız (12) ve Enver Mahmut Çebi ile 7. sınıf öğrencisi Burak Alioğlu okul çıkışı soğuk havada denize girmek için iddiaya girdi. 9 derecelik soğuk havada yüzme bilmedikleri halde denize giren Özay Akyıldız ve Enver Mahmut Çebi, bir süre sonra denizde çırpınmaya başladı. Özay ve Enver'in suda çırpındığını gören Burak Alioğlu arkadaşlarını kurtarmak üzere denize atladı. Burak, Enver Mahmut Çebi'yi kıyıya çıkararak kurtarırken Özay Akyıldız suda kayboldu. Arama çalışmaları için bölgeye Sahil Güvenlik Grup Komutanlığı'na bağlı ekipler çağrılırken, balıkçılarda tekneleri ile ceset aradılar. Gece saat 01.00 sıralarında Akyıldız’ın cesedi dalgıçlar tarafından bulunurken, bugün Araklı ilçesine bağlı Foşa köyünde ikindi namazı sonrası toprağa verileceği öğrenildi.

Öte yandan Özay Akyıldız’ın babasının 1 ay önce Irak’a çalışmak üzere gittiği öğrenildi.

(EK-ÖS-MU-Y) 10.04.2008 09:24 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title