Haberler

Siyaset kulislerini karıştıracak iddia! Deniz Baykal parti kurup, başına kızını geçirecek

Güncelleme:

CHP'nin eski genel başkanı Deniz Baykal'ın 'Halk Parti' adından yeni bir parti kuracağı iddia edildi. Partinin genel başkanının ise Deniz Baykal'ın kızı Aslı Baykal'ın olacağı konuşuluyor.

AK Parti'den ayrılan Ahmet Davutoğlu ve Ali Babacan siyaset hayatlarına kurdukları partiler ile devam ederken, gündeme gelen yeni iddia ise CHP kulislerini karıştıracak.

"CHP'DEN YENİ BİR PARTİ Mİ DOĞUYOR?"

Hürriyet Gazetesi yazarlarında Yalçın Bayer geçtiğimiz gün, Antalya kökenli yeni bir partinin kurulacağı yönünde bir duyum aldığını aktarmıştı. Bayer bugün kaleme aldığı yazıda ise Deniz Baykal'la ilgili önemli bir iddiaya yer verdi; "İktidar kanadında CHP'nin Kemalist kanadı gıdıklanıyor, ağır eleştiriler yapılıyor. Kemal Bey'in etrafında 'adam' kalmadı, nasıl bir genel başkan olduğu sorgulanmaya başladı. CHP'den yeni bir parti mi doğdurulmak isteniyor? Evet, dışarıda 'üflenen'lere göre böyle".

"BAYKAL'IN KIZI DA GENEL BAŞKAN OLACAKMIŞ"

Partinin kurucuları olarak, Yılmaz Ateş, Mehmet Sevigen, Algan Hacaloğlu, Mustafa Özyürek'in isimlerinin geçtiğini belirten Bayer, "Onur Öymen ve Şahin Mengü'nün adını fısıldayanlar da var. Baykal'ın kızı da genel başkan olacakmış" dedi.

"DIŞARDA BAYKAL'IN GÖRÜŞÜ VE BEYANI GEÇMİYOR"

Partinin adının ise 'Halk Parti' olacağı belirtilirken, "En önemlisi, dışarda Baykal'ın bir görüşü ve beyanı geçmiyor. CHP'nin 'ağır' bir abisi "Baykal'ın bir beyanı yoksa bu işin bir ciddiyeti olamaz" diyor.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi Deniz Baykal Siyaset Bayer Güncel Haberler

500

Yorumlar (37)

ERSOY DEMIR:

ÇOKGUZEL IŞ SEKTORU OLDU ONUNE GELEN PARTI KUR UYOR BIR DONEMDE SUPER EMEKLI OLUYORLAR VATANDAŞ EYT YUK OLUYOR AMA VEKILLER 20 VATANDAŞIN MAASINI 1 VEKIL ALSIN VATANDAŞDA 25 YIL PIRIM ÖDESIN 20YILDA YAŞI BEKLESIN NEGUZEL ADELET ALLAHA REVAMI BU SISTEM

14
0
yanıtYanıtla
Hüseyin:

Kendisi yetmedi şimdide kızımı yeter artık

10
2
yanıtYanıtla
Meryem:

Ahin gitmis vahin kalmis mileti seviyorsan ibo yu da al evine cekil nedir bu milletin sizden cektigi

10
1
yanıtYanıtla
selo:

cok isabetli yazdin bravo tesekkürler Meryem

yanıt4
yanıt0
İyice raydan çıktı:

Muhalefet partisi kendi içindede muhalefet yıllardır iktidar olamamış başarısız yeni bir perti kurup bölünelim siz bu kafa ile giderseniz daha iktidarın ekmeğine ballı tereyağınsürersiniz

9
1
yanıtYanıtla
0131:

yamuk iboyuda genel sekreter yap

8
1
yanıtYanıtla
Veli:

BERA HOLDING parami ver

yanıt0
yanıt0
lan ne adamsın:

hahaha

yanıt0
yanıt0
Yurdum insanı:

Yamuk ibo yazarken bile gulmekten karnım ağrıdı vallahı. 0331 Allah sana uzun ömürler versin karde? dert gormeye sin

yanıt0
yanıt0
REALİST:

sanırım sayın ince nin başlattığı girişim etkili olmadı şimdi sıra sayın baykala geldi galiba amaç ne ? ne seçlebilir bunlar nede barajı geçebilir peki neden bu parti kurma çabası ve ayrışma?

4
4
yanıtYanıtla
Tüm 37 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title