Haberler

DEM Partili Bakırhan'ı terleten soru: Zeydan'ın 'PKK sizi tükürüğüyle boğar' sözlerine katılıyor musunuz?

Güncelleme:

Van'da mazbatanın seçimi kazanan DEM Partili Abdullah Zeydan'dan alınarak AK Partili adaya verilmesi şehirde protestolara neden olurken, DEM Parti Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan konuyla ilgili basın açıklaması yaptı. Bir gazetecinin "Zeydan'ın 'PKK sizi tükürüğüyle boğar' sözlerine katılıyor musunuz?" sorusuyla gerilen Bakırhan muhabiri "Ne alakası var şu anki gündemimizle?" sözleriyle geçiştirdi.

Van'da DEM Partili Büyükşehir Belediye Başkan adayı Abdullah Zeydan'ın memnu hakkının geri alınarak mazbatanın AK Partili aday Abdulahat Arvas'a verilmesine yönelik karar protestolara neden oldu.

DEM PARTİ'DEN BASIN AÇIKLAMASI

Karara tepki göstererek Van'da protesto gösterileri düzenleyen kalabalık gruplar polis ve askerle karşı karşıya gelirken DEM Parti Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan konuyla ilgili basın açıklamasında bulundu.

BAKIRHAN: NE ALAKASI VAR GÜNDEMİMİZLE?

Bir gazetecinin yönelttiği "Abdullah Zeydan'ın 'PKK sizi tükürüğüyle boğar' sözlerine katılıyor musunuz?" sorusuyla gerilen Bakırhan muhabiri "Ne alakası var şu anki gündemimizle?" sözleriyle geçiştirdi.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Güncel

Abdullah Zeydan Tuncer Bakırhan DEM Parti Van PKK Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs ANKARAY ücretsiz mi? 1 Mayıs ANKARAY bedava mı? 1 Mayıs İzban ücretsiz mi? 1 Mayıs İzban bedava mı? #129297 1 Mayıs'ta borsa kapalı mı, açık mı? 1 Mayıs özel sektöre tatil mi? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
500

Yorumlar (19)

Nurullah Aydın:

İşine gelmeyince ne alakası var demi hata sizde değil hata sizinle beraber olup ayni zihniyete oy verenlerde..

525
49
yanıtYanıtla
Ercan cıftcı:

Atatürk' ün kurduğu parti kimleri destekliyor, kimlerle el ele.. Bu vatan için mücadele eden canını veren binlerce şehidin kanı yerde kaldı. Bir hata yaptım. Bir daha CHP nin selam verdiği kimseye oy vermem...

yanıt9
yanıt6
Turan Şahin:

gündem mazbata sorunu, öküzün altında buzağı arandıkça biz demokrasiye sahip çıkamayız,senin sorun adli vaka,git hakime sor bu söze ne ceza verdiniz diye,

72
350
yanıtYanıtla
İbrahim Demirel:

Yanlış düşünüyorsun bu cümleyi bu adamlar zamanında kullandı. Bu sorunun üstüne cevap olarak, “ Hayır karşı bu cümleyi desteklemiyoruz, PKK bizim için terör örgütü dese ben kendim bile destek veriririm. Ama diyemiyorlar çünkü arkalarında bunları kullanan çok adam var.

yanıt185
yanıt12
Ahmet Erdoğan:

pkk senin kundaktaki çocuğunu öldürseydi sende öküz altında buzağı ararmiydin

yanıt1
yanıt0
İbrahim Demirel:

Bence çok alakası var. Birisi çıktı PKK sizi tükürüğü ile boğar dedi, diğeri Apo’nun heykelini dikeceğiz dedi, bir diğeri sırtımızı PKK ya yaslıyoruz dedi. Bizim millet biraz balık hafızalıdır unutur ama bunları biz unutmayız. Her şeyden önce PKK ile tüm ilişiğinizi kesmeniz gerek, bunu yapmadığınız sürece şahsen haklı bile olsanız ben yinede devletimin yanında olmaya devam edeceğim. PKK sevicilere bu ülkede rahatlık olmayacak.

256
14
yanıtYanıtla
Turan Şahin:

aponun mektubunu trt de okutana ne diyecez,sen sanmaki tüm partiler birbiri ile içli dışlıdır,politika gereği halkı kandırıyorlar,

yanıt6
yanıt14
muharrem savaş:

madem bunlar suçlu neden daha önceden adaylıkları onaylanıyor

183
20
yanıtYanıtla
Ercan cıftcı:

Adaylığı kazanınca değil, seçimden 2 gün önce düşürülmüştür..

yanıt4
yanıt1
TT:

Adam bi alaka bile kuramıyor... Çok fazla anlatmaya çalışmamalı... Benim şahsi fikrim Zeydan ı makamdan alıp yine Dem den başka birini başkan yapmak... Diğeri de aynı şekilde terörü övmeye kalkışırsa komple belediye yi ellerinden almak...

123
11
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title