Haberler

Daniel Ricciardo Rugby Takımına Karşı!

Güncelleme:

Red Bull Racing takımı bir şekilde sınırları aşıp, Formula 1'i yoldan çıkarmayı başarıyor.


Bath Rugby ekibini kendi sahasında ziyaret eden Daniel, RB8'i, 8 rugby oyuncusunun karşısında aracının gazına bastı.


Daniel Ricciardo karşılaşmayla ilgili şunları söyledi: "Onların gücüne gerçekten hayran kaldım, çok iri ve dayanıklıydılar. Birlikte hareket etmeye alışık oldukları için güçlerini birleştirmeyi başardılar. F1 aracının içindeyken oyuncuların beni itmeye çalışması gerçekten ilginç bir deneyimdi."


Projeyle ilgili Daniel Ricciardo ile konuştuk;

Daniel, projeyi ilk duyduğunda neler düşünmüştün?

Aslında en başta tam olarak ne yapacağımızı anlamamıştım. "Bunu nasıl yapacağız?" diye düşünmüştüm. Ama proje kafamda netleştiğinde bunun harika bir fikir olduğunu fark ettim. Daha önce kimsenin denemediği şeyleri yapmayı seviyorum. O yüzden bu fikrin bir parçası olmak harika bir deneyimdi. Bath'in zemini de her türlü aksiyona uygundu.


Bath Rugby oyuncularıyla takılma fırsatın da oldu. Onlarla nasıl vakit geçirdin, öğrendiğin şeyler oldu mu?

Bence bu sportif açıdan gayet harika bir durum. İnsanlar "onlardan ne öğrenebilirsin ki? Tamamen farklı branşlarınız var" diye düşünüyorlar. Ama her zaman diğer sporculardan öğrenecekleriniz vardır. Çalışma metodları, idman taktikleri vs. dediğim gibi, her zaman öğrenecek bir şeyler vardır. O yüzden branşları ne olursa olsun, profesyonel sporcularla karşılaştığımda onlardan faydalanmaya çalışıyorum.


Kaynak: Bültenler / Güncel

Daniel Ricciardo Max Verstappen Spor Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title