Haberler

Damardan Sigara Çıktı

Güncelleme:

Fatsa'da damar tıkanıklığı teşhisi ile ameliyata alınan Aydın Ünal'ın damarında görülen kireçlenme ameliyat ekibini bile hayretler içerisinde bıraktı.

Ordu'nun Fatsa ilçesinde damar tıkanıklığı teşhisi ile ameliyata alınan 69 yaşındaki Aydın Ünal'ın damarında görülen kireçlenme ameliyat ekibini bile hayretler içerisinde bıraktı.

"İLK DEFA BÖYLE BİR ŞEYLE KARŞILAŞTIM"

Özel Avrasya Medi-Tech Hastanesi'nde ameliyatı gerçekleştiren Opr. Dr. Cem Gülay, "20 yıllık meslek hayatımda ilk defa böyle bir kireçlenme ile karşılaştım. Hastanın damarından 50 yıl boyunca içtiği sigara çıktı sanki" dedi.

Fatsa Ilıca beldesinde yaşayan 69 yaşındaki Aydın Ünal, şiddetli sol bacak ağrısı ile pazartesi sabahı Fatsa Devlet Hastanesi'ne başvurdu. Ünal, Fatsa Devlet Hastanesi'nde yapılan muayene ve damar ultrasonu sonucunda damar tıkanıklığı şüphesi ile Özel Avrasya Medi-Tech Hastanesi'ne sevk edildi.

"BU KADAR BÜYÜK BİR PLAĞA NADİR RASTLANIR"

Özel Avrasya Medi-Tech Hastanesi Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı Opr. Dr. Cem Gülay tarafından hastanın yapılan muayenesinde, hastanın damarının tıkalı olduğu tespit edilerek, acil ameliyata alındı. Damarı tıkayan pıhtının çıkarılması amacı ile girilen ameliyatta ameliyathane ekibini şaşkına çeviren bir tablo ile karşılaşıldı. Hastanın damarından çıkarılan aterosklerotik plak (damardaki kireçlenme) görenleri hayrete düşürdü. Opr. Dr. Cem Gülay, "20 yıllık meslek hayatımda ilk defa böyle bir kireçlenme ile karşılaştım. Hastanın damarından 50 yıl boyunca içtiği sigara çıktı sanki. Tıpta çok rastlanan bir hastalık olmasına rağmen bu kadar büyük bir plağa çok nadir rastlanır. Operasyonda başarılı bir şekilde damarı tıkayan aterosklerotik plağı çıkardık ve hastayı ertesi gün yürüyerek taburcu ettik" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Aydın Ünal Avrasya Fatsa Güncel Haberler

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, 'Türkiye Türk'tür Türk kalacak' yazısı Van'ı karıştırdı

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, "Türkiye Türk'tür Türk kalacak" yazısı Van'ı karıştırdı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Netanyahu'nun ABD Kongresi'ndeki konuşmasına ilk tepki

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Netanyahu'nun ABD Kongresi'ndeki konuşmasına ilk tepki

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Bakmadan Geçme

27-28 Temmuz Konya elektrik kesintisi listesi! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Temmuz 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Temmuz Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? Sancaktepe, Avcılar, Esenler elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? Ankara Keçiören, Altındağ, Ayaş elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Ataşehir hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Ataşehir nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Kadıköy hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Kadıköy nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Beykoz hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Beykoz nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Küçükçekmece hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Küçükçekmece nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Instagram bu hikayeye erişilemiyor hatası! (ÇÖZÜMÜ) Instagram bu hikayeye erişilemiyor ne demek, neden olur? Cihan Çanak bozkurt işareti mi yaptı? UEFA Cihan Çanak'a ceza verecek mi? Rüyada birinin öldüğünü duymak ne anlama gelir?
Ağır işkence ölüm getirdi! İsrail hapishanesindeki Hamas lideri Ebu Arra hayatını kaybetti

Ağır işkence ölüm getirdi! İsrail hapishanesindeki Hamas lideri Ebu Arra hayatını kaybetti

500

Yorumlar (39)

Hakan Kıraçenemy_1984@hotmail.com:

Doktorun tipe bak çay demle.

25
81
yanıtYanıtla
GUTEN TAGKuscadan@hotmail.com:

Bence doktorun sac stili daha güzel haber olurdu.

62
30
yanıtYanıtla
zaferz.destek@gmail.com:

İnsanların yaptığı başarıları kendimize örnek alıp gelişeceğimize saçları, giyim tarzları ile dalga geçmeye devam ettiğimiz sürece bizden bi b.k olmaz!

71
3
yanıtYanıtla
POSTACI KAPIYI ÇALARmehmet.teke@gmail.com:

GARDEŞİM DOKDURDA MUBARAK ADAM O NASIL PARUK OYLE BİDE ORTIDAN İKİYE AYIRMIŞ GUYA MUDUYA IYMUŞ TÜBE TÜBE

30
40
yanıtYanıtla
cahitserhatsercan35@hotmail.com:

k.maraşlı adam gırgır yapıyor sazan gibi atlıyorsun tübe tübeee...

yanıt0
yanıt0
Angaralıbaskentliburak06@windowslive.com:

Şivene hasta oldum tübe tübe :))

yanıt0
yanıt0
K.maraşlıleyla4683@hotmail.com:

Sen daha konuşmasını bilmiyosun ona ne demeli çok bilmiş.?

yanıt0
yanıt0
madam bovarysema_puskulluoglu@hotmail.com:

sadece yazıklar olsun diyorum.doktor beye laf edenler terbiyesizsiniz...sizlerden nefret etmemek elde değil...o doktor hayat kurtaryor.sizlerden enfret ediyorum.pislikler

53
4
yanıtYanıtla
helin toprakEsraToprak_1990@hotmail.com:

vay anasını kimse demedi bu sigaranın damarda ne işi olduğunu gerçekten çoook saçma..

11
43
yanıtYanıtla
fatihmustafafatihimer@hotmail.com:

Adam damardan siğara çıkmış demiyor,çıkan damar tıkacını siğaraya benzetiyor.Zahmet ette birde türkçe tercüman eşliğinde oku.

yanıt0
yanıt0
Tüm 39 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title