Haberler

Çürümeye Terk Edilen Okullar Hayat Bulacak

Giresun Valisi Dursun Ali Şahin, taşımalı eğitim sisteminden dolayı kapanan çok yönlü okulların 4+4+4 sisteminde açılması için gerekli çalışmaların yapılması talimatını verdi.

Giresun Valisi Dursun Ali Şahin, taşımalı eğitim sisteminden dolayı kapanan çok yönlü okulların 4+4+4 sisteminde açılması için gerekli çalışmaların yapılması talimatını verdi.

Milli servet olan bu yatırımların korunması için iyi planlamaların yapılmasını isteyen Vali Şahin, Giresun Merkez İnişdibi Beldesi Sultaniye Mahallesi'nde içinde laboratuarı, kütüphanesi, spor salonu ve kalorifer sistemi bulunan 12 derslikli Atatürk İlköğretim Okulu'nun yeni eğitim sisteminde 4 yıllık orta okul olarak açılmasına karar verildi.

Vali Dursun Ali Şahin'in talimatıyla İnişdibi Beldesi Sultaniye Mahallesi'nde yer alan 12 derslikli okul, 2012-2013 eğitim öğretim döneminde 4 yıllık orta okul olarak hizmet vermesi için Milli Eğitim Müfettişleri

tarafından inceleme başlatıldığı ve yapılan incelemeler sonucu okulun her yönden eğitime hazır olduğunun belirtildi.

Çürümeye terk edilen bir çok okulun yeniden hayat bulduğu gibi kendi okullarının da değerlendirilecek olmasından duyduğu memnuniyeti ifade eden İnişdibi Sultaniye Mahalle Muhtarı Muhammet Akar "2000'li yılların başında yapılan ve 2007 yılında taşımalı sistemden dolayı kapatılan 12 derslikli okulumuzun tekrar açılacak olması bölgemiz adına önemlidir. Karayollarının kenarında bulunan ve merkezi sistem kalorifer, laboratuar, kütüphane ve spor salonu olan eğitim yuvasının açılacak olması bizleri sevindirdi. Bu nokta da milyon TL'lik yatırımın çürümeye terk edilmesinin önüne geçen ve bu yönde talimat veren Sayın Valimiz Dursun Ali Şahin'e teşekkür ediyoruz" dedi.

19.06.2012 11: 44: 23

TSI

NNNN - GİRESUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Kemal Atatürk Dursun Ali Şahin Giresun Merkez İnişdibi Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title