Haberler

Cumhuriyet Gazetesi Önünde Mini Konser

Murat DELİKLİTAŞ-Özgür EREN / İSTANBUL, DHA - CUMHURİYET Halk Partisi (CHP) Hatay Milletvekili ve Grup Yorum'un eski solisti Hilmi Yarayıcı, Cumhuriyet Gazetesi önünde nöbet tutan kalabalığa mini konser verdi.

Murat DELİKLİTAŞ-Özgür EREN / İSTANBUL, DHA - CUMHURİYET Halk Partisi (CHP) Hatay Milletvekili ve Grup Yorum'un eski solisti Hilmi Yarayıcı, Cumhuriyet Gazetesi önünde nöbet tutan kalabalığa mini konser verdi. Yarayıcı'nın şarkılarıyla coşan grup, bazı şarkılara da eşlik etti.

Şişli'deki Cumhuriyet Gazetesi binası önüne akşam saatlerinde destek amacıyla gelen CHP Hatay Milletvekili Hilmi Yarayıcı, bekleyen kalabalığa mini bir konser verdi. Grup Yorum'un eski solisti de olan Yarayıcı, sevilen şarkılarını seslendirirken, konserle coşan izleyiciler bazı şarkılara da eşlik etti. Birçok izleyici konseri cep telefonlarıyla görüntülerken, zaman zaman da şarkılar eşliğinde sloganlar attı.

Hilmi Yarayacı konser öncesi yaptığı konuşmada, "Cumhuriyet sevdalısı olan Tarık ağabeyimiz eğer yaşasaydı, Rutkay ağabeyi arayıp 'hadi oraya gidelim' diyecekti. Yaratılan tüm bu değerleri sahiplenmenin coşkusu ile sizlere merhaba demenin mutluluğunu yaşıyorum. Toplumsal barış için, uzlaşma anlamında yaratılan bu değerlerin hayata geçmesini ve bunun mücadelesini veren siz dostlar için.. Mücadeleniz, mücadelemizdir. Büyük bir onurla büyük bir coşkuyla sahiplenmeyi kendime görev edindiğim için sizlerle beraber olduğum için bir kez daha mutluluğumu dile getiriyorum." ifadlerini kullandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cumhuriyet Gazetesi Hilmi Yarayıcı Grup Yorum Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title