Haberler

"Cumhur İttifakı dışındaki adaylara oy vermek caiz değil" demişti! Cübbeli Ahmet'in sandığından CHP çıktı

Güncelleme:

31 Mart seçimleri öncesinde yaptığı "Cumhur İttifakı dışındaki adaylara oy vermek caiz değil' açıklamasıyla tartışma yaratan Cübbeli Ahmet'in sandığından CHP çıktı.

İsmailağa Cemaati ile yaşadığı kavga ile gündemde olan Cübbeli Ahmet, 31 Mart seçimleri öncesinde yaptığı "Cumhur İttifakı dışındaki adaylara oy vermek caiz değil" açıklamasıyla tartışma yaratmıştı.

SANDIKTAN CHP ÇIKTI

Cübbeli'nin oy kullandığı İçerenköy Hasan Leyli Ortaokulu'nda 1104 numaralı sandığın büyükşehir sonuçları dikkat çekti. CHP'ye 130 oyun çıktığı sandıktan AK Parti'ye 104 oy çıktı. İlçe belediye başkanlığı seçimlerinde de CHP, AK Parti'ye fark attı.

CÜBBELİ AHMET PAYLAŞIM YAPMIŞTI

Kamuoyunda 'Cübbeli Ahmet Hoca' olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçim öncesi bir paylaşımda bulunarak, Cumhur İttifakı dışındaki partilere oy vermenin caiz olmadığını iddia etmişti.

"ÜLKEYİ BUNLARA MI TESLİM EDELİM"

Ünlü söz konusu videoda şunları söyledi; "Bunlara mı teslim edelim yani. Onun için mecburen fıkıha göre konuşuyorum. Ehveni şerin tercih olunması vaciptir. Vaciptir ne demek başka çıkarın yok, mecbursun. Bunu yapmadığı anda günahkar olur.

"GÜNAHKAR OLUR AZABA GİDERLER"

Şu anda Cumhur İttifakı'nın dışındaki Yeniden Refah, Saadet vb. adaylarına özellikle İstanbul, Ankara gibi kazanamayacakları kesin ama Cumhur İttifakı'na kaybettirip CHP'yi, DEM'i teröristleri kazandıracağı kuvvetle muhtemel olan yerlerde bunlara oy vermek caiz değildir. Bunlar mesuldür. Günahkar olur ve azaba gider. Sana ne bu işlerden diyemezsin. Ben adama vacibini, günahını anlatmak zorundayım."

Erdem Aksoy
Haberler.com - Güncel

Ahmet İn Güncel Haberler

500

Yorumlar (55)

Sayruscx:

Sizin yüzünüzden bu ülke mahvoldu sen ne konuşuyorsun cemaat nedir ya Yüce Rabbime ve peygamberimiz dışında kimseye inanmam ben aklınızı başınıza alın.

739
266
yanıtYanıtla
Engin Savaş:

Ne demek cemaat nedir?Allah subhânehu ve Teâlâ Müslümanlsra cemaat olmayı emrediyor... ?Allah Teâlâ'nın şu sözüdür: “Hep birlikte Allah'ın (c.c) ipine (Hablullah'a) sımsıkı yapışın, parçalanmayın”. Allah'u Teâlâ bu ayette çok açık bir şekilde, Müslümanlara “Parçalanmayın” buyurarak, bir arada kalıp cemaat olmalarını emretmiştir. Ancak Müslüman dinini Kur-ân-i Kerim ve Peygamber efendimizin sahih Sünnetin den öğrenir. Böyle hurafe ehli cübbeli gşbi şaklabanlardan değil.

yanıt266
yanıt435
Metehan Eryilmaz:

Engin Savaş adam ne demiş sen ne anlamışsın. Acerim en müslüman sensin

yanıt164
yanıt163
Serdar Koç:

Bundan iyi stand up şovmeni olur...makara herif

346
64
yanıtYanıtla
Can null:

Dümenci cübbeli ve çuf çuf hoca beraber kapışır :) :) :) :)

yanıt145
yanıt24
Can Bilir:

Dolandırıcılık kanunen bir suç ise Şarlatanlikta bir suç olmalı… Halkı kın ve dusmanliga tahrik etme suçundan içeri almaları gerekiyor…bunun kanunda yeri var istediklerini bu suçtan içeri alıyorlar… !

yanıt71
yanıt9
Bilal Atakan:

Zenginlik içinde yaşayan sosyal medya hocası. Senin gibileri yüzünden müslüman kardeşler birbirleriyle savaşıyor çünkü senin konuşmalarında sadece kin ve nefret var.

296
32
yanıtYanıtla
Musti40 :

Bende Cübbeli hayranı değilim fakat, Aklı başında bir müslüman her duyduğuna inanmaz, kaynakları araştırır. Cübbeli her ne kadar şovmenlikte yapsa, birçok suçlu, genç, bağımlı ve alkolik onun videolarını izleyerek tövbe etmiştir. Önemli olan ona uymak değil,Cübbeli veya başkası, İslamı öğrenmek için meraklı olmak, yanlıştan vazgeçmek ve Allahtan korkmaktır.

yanıt56
yanıt81
albatros :

bugün reis çıksın chp iyi bir partidir desin. cüppeli gibileri ben zaten ezelden chpliydim demezse...

234
36
yanıtYanıtla
Baba Yabgu:

Asıl siz caiz değilsiniz dumbelekler

196
30
yanıtYanıtla
Tüm 55 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title