Haberler
Güncelleme:

"Cumhur İttifakı dışındaki adaylara oy vermek caiz değil" demişti! Cübbeli Ahmet'in sandığından CHP çıktı

31 Mart seçimleri öncesinde yaptığı "Cumhur İttifakı dışındaki adaylara oy vermek caiz değil' açıklamasıyla tartışma yaratan Cübbeli Ahmet'in sandığından CHP çıktı. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (55)

Sayruscx:

Sizin yüzünüzden bu ülke mahvoldu sen ne konuşuyorsun cemaat nedir ya Yüce Rabbime ve peygamberimiz dışında kimseye inanmam ben aklınızı başınıza alın.

739
266
yanıtYanıtla
Engin Savaş:

Ne demek cemaat nedir?Allah subhânehu ve Teâlâ Müslümanlsra cemaat olmayı emrediyor... ?Allah Teâlâ'nın şu sözüdür: “Hep birlikte Allah'ın (c.c) ipine (Hablullah'a) sımsıkı yapışın, parçalanmayın”. Allah'u Teâlâ bu ayette çok açık bir şekilde, Müslümanlara “Parçalanmayın” buyurarak, bir arada kalıp cemaat olmalarını emretmiştir. Ancak Müslüman dinini Kur-ân-i Kerim ve Peygamber efendimizin sahih Sünnetin den öğrenir. Böyle hurafe ehli cübbeli gşbi şaklabanlardan değil.

yanıt266
yanıt435
Metehan Eryilmaz:

Engin Savaş adam ne demiş sen ne anlamışsın. Acerim en müslüman sensin

yanıt164
yanıt163
İlhan Fırat:

Kardeşim cemaat demek siyasi kollar oluşturarak devlet idaresinde bir kademe oluşturmak demek değildir. Allah ayetinde cemaat olup ortalığı karıştırın mı diyor ? Yani ayeti bile tersten okuyup anlatıyorsunuz. Ayıptır.

yanıt123
yanıt119
Musti40 :

Peygamber efendimizden sonrası halifelik devri başlamıştır, en son halifelikte Türklere verilmiştir, bizler buna sahip çıkamadık, derdimiz AŞ EŞ GEZİ dünyalık olmuş, Yarınımız varmı yokmu ALLAH BİLİR, devlet batsa ne olur, İSLAM yaşanmadıktan hayatımızda olmadıktan sonra!!

yanıt16
yanıt30
Can null:

Uyandı millet takkeli lere kanamıyor sonunda

yanıt22
yanıt4
Spectrum:

Dini yaşamak isteyipte yaşayamayan var mı? Herkes özgür arkadaşım benim işime burnunu sokma. Kastığım günahlar ya da sevaplar seni neden ilgilendiriyor kendi işine baksana sen. Din adamı din ile uğraşsın siyasetçi, siyasetiyle Manav, sebze meyvesiyle uğraşsın. Kimsenin sizin akıl vermenize ihtiyacı yok. Bu ülkenin modern islam ülkesi olmasının sebebi herkesin özgür olmasıdır. Böyle bir ülkeyi hiç bir yerde bulamazsın kıymetini bil. Birazda ilim bilim araştırması yapsanızda faydanız olsa bari..

yanıt18
yanıt4
kripto para:

engin savaş kuranin tukcesine okudunmu sen hic diyorki firkalara bolunmeyin siz napiyorsunuz bu cemmaat cennetlik obürü cehenmmm bana gore butun tarikatlar bugun derhal kapatilmali.

yanıt18
yanıt0
mehmet Yılmaz:

Katilyorum tarıkat demek yol ve bölücülük demektir bu tarikatlar İsrail'in parasıyla CIA nin talimatlariyla böyle oldular gerçek müslümanları aptal zannediyolar

yanıt14
yanıt0
Gökhan Öztürk:

Sanki Allaha inanıyorsun

yanıt1
yanıt2
Serdar Koç:

Bundan iyi stand up şovmeni olur...makara herif

346
64
yanıtYanıtla
Can null:

Dümenci cübbeli ve çuf çuf hoca beraber kapışır :) :) :) :)

yanıt145
yanıt24
Can Bilir:

Dolandırıcılık kanunen bir suç ise Şarlatanlikta bir suç olmalı… Halkı kın ve dusmanliga tahrik etme suçundan içeri almaları gerekiyor…bunun kanunda yeri var istediklerini bu suçtan içeri alıyorlar… !

yanıt71
yanıt9
Bilal Atakan:

Zenginlik içinde yaşayan sosyal medya hocası. Senin gibileri yüzünden müslüman kardeşler birbirleriyle savaşıyor çünkü senin konuşmalarında sadece kin ve nefret var.

296
32
yanıtYanıtla
Musti40 :

Bende Cübbeli hayranı değilim fakat, Aklı başında bir müslüman her duyduğuna inanmaz, kaynakları araştırır. Cübbeli her ne kadar şovmenlikte yapsa, birçok suçlu, genç, bağımlı ve alkolik onun videolarını izleyerek tövbe etmiştir. Önemli olan ona uymak değil,Cübbeli veya başkası, İslamı öğrenmek için meraklı olmak, yanlıştan vazgeçmek ve Allahtan korkmaktır.

yanıt56
yanıt81
albatros :

bugün reis çıksın chp iyi bir partidir desin. cüppeli gibileri ben zaten ezelden chpliydim demezse...

234
36
yanıtYanıtla
Baba Yabgu:

Asıl siz caiz değilsiniz dumbelekler

196
30
yanıtYanıtla
VATOZZ:

Ozaman cubbeli ye göre 130 kişi cehennemi boyladimi?? Sizi gidi günahkarlar siziiii... Cübbeli okadar uyardı okadar konuştu kesin hüküm verdi ona rağmen cehennemi seçtiniz tövbe edin laaa... Sayın hocam ben şimdi bu günahkarlar okadar laf ettim dil döktüm şimdi ben cenneti hakettimmi ??? ;p

51
12
yanıtYanıtla
İsmail oruç :

Cübbelinin oyunun birden fazlamı değeri var?

30
8
yanıtYanıtla
Sevinc Gezer:

basta haber kokusmus zaten cubbelinin sandigindanmis algiya bak

yanıt0
yanıt0
jack danoven:

Orta çağdaki materyalist papazlar neyse günümüzde de bu maneviyatını ahiretini üç kuruşluk Dünya menfaatleri uğruna satanlar aynı türün devamı. Sen hocasının sana yakışıyor mu A parti B parti demek , sana yakışan Allah'ın dünyasında Allah'ın dediği olsun demektir onun dışında A gelse ne farkeder B gitse ne farkeder ??

23
2
yanıtYanıtla
osman kara kara:

Allah sizi bildiği gibi yapsın, kutsal kitabın neresinde yazıyor AKP dışında başka bir partiye oy vermek caiz değildir diye tüü Allah cezanızı versin, birde bu soytarıları dinleyip inananlar var!

19
3
yanıtYanıtla
enka ticaret:

demekki akpy oy vermek caiz değilmiş kafirler topuluğu siz din simsarısınız kafirsiniz allah katında yeriniz yok allah sileri sevmiyor nedir buı cemamt tarikat heps,ini yok edilecek bunların bu ülke için bunlar birer din terör yuvaları

13
4
yanıtYanıtla
Serdar Ünal:

Bu şarlatanın fetvası hiçbir işe yaramadı

15
1
yanıtYanıtla
Sebahattin Yakar:

buda kendini,bir şey sanlyor

13
3
yanıtYanıtla
YİĞİT TÜRKALP:

GİZLİ CEHAPE Lİ CÜPPELİ :))

7
6
yanıtYanıtla
Muharrem Akkaya:

Hoca doğru olanı söyledi.

4
9
yanıtYanıtla
Can null:

Artık millet uyandı bu takkeli üçkağıtçı lara kanamıyor

10
2
yanıtYanıtla
Firat Tas:

Rezilliği yüzünden okunuyor

9
2
yanıtYanıtla
Burhan Tarhan:

Bu cübbeli binbir surat

9
2
yanıtYanıtla
Wingchun07 null:

savcılar bu adama bir şey yapmıyor, çünkü hepsi AKP'li. savcılardan da hesap sorucax bir gün az kaldı

9
2
yanıtYanıtla
Davud Doğrucu:

sarığı cübbeyi giy din adına fetva ver kafana göre kendin lüks içinde yaşarken millet ay sonuna zor getiriyor ne iş yapıyor bu Cübbeli din tütcarı ......

10
1
yanıtYanıtla
Erdem Sen:

nerde bir sakalli gorsem acaba sahtekar hirsizmi diye düsunur oldum hayaldi gercek oldu tesekkurler...

9
2
yanıtYanıtla
Kadir Tokay:

Allah korkun olsa, böyle konuşmaya cesaret edemezsin. Kimseye neyi nasıl yapacağını söyleyemezsin. Senin vasfın nedir ki kime oy verilir kime oy verilmez söyleyebiliyorsun. Kur'an da ne yazıyorsa odur. Sana inanan varsa da yazıklar olsun.

8
2
yanıtYanıtla
mehmet Yılmaz:

Cuf cuf olsaydı kesin kazanırdı bunun nefesi yetmemiş

9
1
yanıtYanıtla
Zafer ÖZEVLİ:

Bu ülkeyi terk edin gidin.

9
1
yanıtYanıtla
Can null:

Cübbe takke devri bitti halk yemiyor

8
1
yanıtYanıtla
yasin yaşaran:

bunların hepsinin kapısına kilidi vurup hepsini organize sanayilerine süreceksin önüne bir rahle koyan oturdugu yerden zengin oluyor.

8
1
yanıtYanıtla
Tranko Buskas:

Eminim bu din taciri de CHP ye atmıştır. Bakmayın milleti akp diye yemlediğine

2
6
yanıtYanıtla
Mehmet ali:

Allah cemaat olmayı emrediyor derken kendi ikbali için her pisliği yapan , menfaatin rüzgarına göre ağızları iki günde bir laf değiştirenlerden bahsetmiyordur , Allaha iftira atmayın ..

8
0
yanıtYanıtla
yasin yaşaran:

30 tarikat 400 kolu var ülkede sonrada neden birlik beraberlik yok diyorlar.

5
1
yanıtYanıtla
şahabettin Ayyıldız:

Hem de sözde müslüman

5
1
yanıtYanıtla
The Nomad:

Normal ülkede bu şahıs haber olamaz, zira millete zerre kadar faydası olmayan bir tip

4
2
yanıtYanıtla
Baykan null:

duan geri tepti cepheli Allah'ın sopası yok ki ah ah

3
2
yanıtYanıtla
ismail bey :

Laiklik adı altında din düşmanlığı yapan, camileri ahıra çeviren, ezanı Türkçe okutan, hocaları katleden, başörtülü insanları kamusal alan diye devlet dairelerine, okula, asker oğlunun yemin törenine girişlerini dahi engelleyen sol ziiihniyete oy vermek müslümana uygun bir hareket değildir. Bunlarla yanyana gelen sağcılara da oy verilmesi uygun değildir..

1
3
yanıtYanıtla
Zaky:

Bunlarda sagolsun para koltuk guc icin gercek yuzlerini ortaya koyunca milletinde gozu acildi.. Tolstoy ne demis “ insani bedenen ameliyat etmek icin uyutmak, ruhen ameliyat etmek icin uyandirmak lazim “ uyan Turkiyem, ac gozunu.. AKP iyi seyler yapti ama son 7-8 yil kibir ve huyela tum teskilati sardi. Para ve sehvet iclerine isledi gozlerini kor etti. Bu kadrolar artik tukendi, asla geriye donemezler.

3
1
yanıtYanıtla
Bir insan:

Yarın caiz der fazla takılmayın şekeri çıkmıştır hastanın her dediğini dinlemek caiz yaptığını yapmak caiz değildir hasta adam zaten

2
0
yanıtYanıtla
Ali Teke:

Cübbeli yazılır Kılıfçı diye okunur Her nevi kılıf dikilir uydurulur konuya duruma göre

1
0
yanıtYanıtla
ZAZA Burak:

Bu cüppeli müslüman haric herseye benziyor yalaka şakşakçı

1
0
yanıtYanıtla
turan kemal:

etki tepki meselesi

1
0
yanıtYanıtla
SeyYah Saruhanli:

millet dinden sogudu sizin gibiler yüzünden . din ile siyaset cok ayrı seyler allahın evini siyaset meydanı yaptınız.

0
0
yanıtYanıtla
çoşkulu:

ne anlatıyon gebeş kablumbağa

0
0
yanıtYanıtla
Rıdvan Polat:

Dini ibadetleri bu tür insanlardan öğrenmeyin kendisiz okuyup öğrenin en doğru yol budur

0
0
yanıtYanıtla
Turan Şahin:

cübbeli, caiz olan nedir,olmayan nedir,saçmalamışsın her zamanki gibi sen git hocalığını yap,siyasete girme sen,boyunu aşar bu işler,

0
0
yanıtYanıtla
mahalle sakini:

pkk bile çıkar ülkede kanun yok oylar çalınıyor tekrar sayıma izin verilmiyor terör suçundan sabıkalı kişilere mazbata veriliyor iş rayından çıktı ülke uçuruma gidiyor.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title