Haberler

Cübbeli Tebliğciler pavyona gidip mekan sahibine nasihatlerde bulundu

Güncelleme:

Geçtiğimiz günlerde İstanbul Samatya'da alkollü mekanlara giderek vatandaşlara çeşitli nasihatlerde bulunan sarıklı ve cübbeli grup, bu kez bir pavyona giderek mekan sahibine birtakım nasihatlerde bulundu.

Hayırların Fethi Derneği adıyla faaliyet yürüten ve kamuoyunda Tebliğciler olarak bilinen grup, bu kez İstanbul'da bir pavyona giderek mekan sahibi ile konuştu. Pavyon işleten kişiye ahireti anlatan grup o anlara ilişkin görüntüleri kayda alıp kendilerine ait sosyal medya hesaplarında "İstanbul'da hocalar pavyona girdi" başlığıyla yayınladılar.

"BİZE YEMESİ KALDI SADECE"

Pavyon sahibiyle konuşan tebliğciler, "Biz Müslümanca bir hayatımız olsun istiyoruz. Mevlamız dünyaya getirdi bizi, istiyor ki kulluk edelim onlara. Bilmeliyiz ki Kur'an var, sünnet var, o kadar sıkıntı çekilmiş. Bize yemesi kaldı artık. Her şey hazırlanmış pişirilmiş bize yemesi kaldı sadece" ifadelerini kullandı.

Olgun Kızıltepe
Haberler.com - Güncel

Güncel Haberler

500

Yorumlar (77)

zebil animation:

bu kişilere taviz verirseniz bir sonraki evrede dayatmaya kadar giderler. tepkinizi gösterin. onların hayatına karışılmıyorsa onlarda başkalarına karışmamalı.

467
811
yanıtYanıtla
Okan Günhan:

Her müslümanın hataya düşen insanları uyarma mükellefiyeti vardır.Onlar üzerlerine düşen sorumluluğu yerine getiyor.Ne dayatmasından bahsediyorsun.Her yerde böyle dinimizi anlatan güzel insanlar olsa ne güzel olur,gençlerimizin haline bakın.

yanıt2
yanıt3
pentakill lol:

hayatlarına karışmıyorlar. Allah'ın ve peygamberin cümlelerini söyleyip çıkıyorlar. Bu cümleler zorunuza gitmesin onlar dinin emrini yerine getiriyorlar çaylarını söyle 5 dakika dinle gidiyorlar zaten. ama senin gibilere taviz verirsek işte o zaman dünya daha kötü bir hal alıyor.

yanıt17
yanıt7
Osman Tokgonul:

Bunlar ne iş yapar , dünyalıklarını ne ile kazanırlar acaba ? Kusura bakmayın vallahi 12 saat çalışıyorum iki yakam bir araya gelmiyor , bunlar fellik fellik geziyorlar ...

451
586
yanıtYanıtla
Omar Omar:

Nereden biliyorsun daha 2. Yere gitmişler

yanıt1
yanıt1
Hakan Demir:

İnsaatı devam eden kuran kurslarımız için cuma namazı sonra para toplayacagız desem kafi olurmu cevap

yanıt4
yanıt4
Elif Tekoğlu:

Siz dünya hayatını kurtarma peşinde olabilirsiniz onlar bu dünyadan geçmiş kendi nefislerini bir kenara bırakıp din kardeşlerinin ahiret hayatını kurtarmanın derdine düşmüş Siz tebliği kolay mı sanıyorsunuz ne hakaretlere maruz kalıyorlar Ama olsun değil mi ki bu sıkıntı Allah c.c. için şerbet diyerek içiyorlar . Allah c.c. zatı için çalışanı aç bırakmaz siz onların dunyalığını düşünmeyin Allah c.c. rızka kefildir.

yanıt16
yanıt7
pentakill lol:

sen onu şarkıcı ve futbolculara söylemen lazım. milyonlarca dolar euro alıyorlar.

yanıt1
yanıt1
Tarık Tanyıldız:

Herkes kendi sektörünü geliştrimeye çalışıyor :))

387
349
yanıtYanıtla
Elif Tekoğlu:

Çok doğru bir tesbit şeytan seytanlığını yapıp insanları cehenneme sevkederken bu Allah c.c. dostları da görevleri olan tebliğ ve nasihatlerini yapıyorlar Allah onlardan razı olsun sayılarını arttırsın .Amin (siz buna sektör demişsiniz biz de Peygamber mesleği diyoruz)

yanıt15
yanıt4
Tüm 77 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title