Haberler

Cübbeli Ahmet Hoca: Mahmut Efendi bana hiç kimseye vermediği bir şey verdi, birilerinin bana işi düşecek

Güncelleme:

Hakkındaki kaset iddiaları ile gündeme gelen Cübbeli Ahmet Hoca, Habertürk canlı yayınına konuk oldu. Şeyhlik iddiasında olmadığını belirten Cübbeli, "Mahmut Efendi bana hiç kimseye vermediği bir şey verdi. Ne verdi? Bende bir sır var o sırrı çözebilirlerse çözsünler. Herkesin işi düşüyor. Yakında başkalarının da düşecek her halde" ifadelerini kullandı.

Nakşibendi tarikatına bağlı 'İsmailağa Cemaati'nin şeyhi Mahmut Ustaosmanoğlu'nun ölümünün ardından yeğeni Saadeddin Ustaosmanoğlu'nun "Erkeksen şeyhliğini ilan et de kasetlerini patlatalım" diyerek meydan okuduğu Cübbeli Ahmet Hoca Habertürk canlı yayınında Fatih Altaylı ve Murat Bardakçı'nın sorularını cevapladı.

"BANA, KİMSEYE VERMEDİĞİ BİR ŞEY VERDİ"

Şeyhlik gibi bir derdi olmadığını ifade eden Cübbeli, Mahmut Ustaosmanoğlu'nun kendisine hiç kimseyevermediği bir şey verdiğini belirterek "Mahmut Efendi bana hiç kimseye vermediği bir şey verdi. Ne verdi? Bende bir sır var o sırrı çözebilirlerse çözsünler. O sırda demiş ki 'Ahmet diploma alma. Babanın dünya işine gitme. Söz veriyorum sana her nereye gidersen cemaatin çok olacak. Onun tabiriyle 'müşterin çok olacak'... Her yerde imam edecekler seni, vaaz verdirtecekler sana. Al sana keramet. Hiçbir vasfım, niteliğim yok. Diyanet'e gitsem beni müezzin bile yapmazlar. Süpürgeci ve kayyum şeyinde de kadro vermezler. Diplomam yok, hiçbir şeyim yok. Ama bir etkim var" ifadelerini kullandı.

"BİRİLERİNİN BANA İŞİ DÜŞECEK"

Şimdi bu etkisini anlamaya çalıştıklarını ifade eden Cübbeli Ahmet Hoca, "Herkesin işi düşüyor. Yakında başkalarının da düşecek her halde bu gidişle. Türkiye'yi hedefleyen tehlikeleri öngöremeyip sonra afallıyorlar. Kaç defa doğru çıkmak gerekmiyor. Biz vatanımıza, devletimize hizmetçiyiz" dedi.

Olgun Kızıltepe
Haberler.com - Güncel

Cübbeli Ahmet Hoca Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ben Bu Cihana Sığmazam neden bitiyor, 2. sezon devam edecek mi? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (9)

Fatihan:

Candır cübbeli hoca...

80
53
yanıtYanıtla
Başka Murat:

Cübbeli senin yatacak yerin yok. Yıllarca insanları hurafe, bidat, uydurma hadislerle, Kur'an da olmayan hükümlerle bilerek yada bilmeyerek şirke düşürdün. Ayrıca sen hadislerde belirtilen büyükşehirde ki cahil alimsin. Sen ve taylasanlı, başları traşlı ekibin hesap veremeyeceksiniz.

37
76
yanıtYanıtla
Fatihan:

Hangi hadis bu ravisini ve kaynagini soylermisin..uydurma hadis diyorsun hocayı suçlamak içinde bir hadise dayanak yapıyorsun.. açıkla hele bi bizde ogrenelim

yanıt31
yanıt14
Martin Sikertel:

Abi bu ülkenin başka gündemi, başka ihtiyacı, derdi yok mu? Haftalardır yok mahmut efendi, yok cübbeli... Ne üretmişler bu güne kadar, ne bulmuşlar, kimi iyileştirmişler? Dişe dokunur haber göremez olduk.

35
40
yanıtYanıtla
Fatihan:

Martin musliman olursan sana biseyler dokunur??

yanıt14
yanıt6
Martin Sikertel:

Fatihan elhamdülillah Müslüman olduğum için dinimi kendi çıkarlarına alet edenler, ülkeye ve dine zarar verenler dokunuyor. Sana dokunmadığına göre ilk önce Müslümanlığı öğren; sonra sorgulamaya çalış olur mu?

yanıt2
yanıt0
Martin Sikertel:

Fatihan yazdığım şeye ya da sorduğum soruya cevap değil yazdığın. Belli sana bir şeyler dokunmuş ki kafan çalışmıyor, saçmalıyorsun böyle.

yanıt1
yanıt0
Meryem Tayar:

İnsanlara sadece dinini anlatıp doğru yola çağıran bu insanlarla uğraşmanız çok şeytanca cennet ve cehennem anlatıyor daha ne desin aklı olan insanlar Allah var hesap da var başka bir şey anlattı mı çıkıp onu söyleyin çamur atmak ne kolay

1
0
yanıtYanıtla
Meryem Tayar:

Sadece dinden Allah'tan hadislerden konuşan insanları dine davet ede

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title