Haberler

Cübbeli Ahmet Hoca'dan "Kasetlerini patlatırım" tehdidine yanıt: Allah'ın laneti üzerine olsun

Güncelleme:

Mahmut Ustaosmanoğlu'nun ölümünün ardından yeğeni Saadeddin Ustaosmanoğlu, "Erkeksen şeyhliğini ilan et de kasetlerini patlatalım" diyerek meydan okuduğu Cübbeli Ahmet Hoca suskunluğunu bozdu. Şeyhlik ilan etmek gibi bir niyetinin olmadığını belirten Cübbeli, "Kasetleri çıkarmayan melundur. Allah'ın laneti üzerine olsun. Hepsini çıkart bakalım. Şeyhlik derdim yok ama sanki varmış da kasetler engelliyor imajı veriyor" dedi.

Nakşibendi tarikatına bağlı 'İsmailağa Cemaati'nin şeyhi Mahmut Ustaosmanoğlu'nun 23 Haziran'daki ölümünün ardından tarikat mensupları arasında liderlik çatışmaları başladı.

HER ŞEY "SU DÖKTÜRMEDİLER" SÖZLERİYLE BAŞLADI

Kamuoyunda ' Cübbeli Ahmet Hoca' olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, cemaat içinde engellendiğini belirtip "Efendi Hazretlerimize bir bardak, bakraç cenaze şerefisine su bile döktürmediler" diyerek tepki göstermişti.

"SENİNLE Mİ UĞRAŞACAKTIK?"

Mahmut Ustaosmanoğlu'nun yeğeni Saadettin Ustaosmanoğlu ise Cübbeli Ahmet'in iddialarına Youtube'da yayınladığı 4 saatlik video ile yanıt verdi. Ustaosmanoğlu, yaptığı açıklamada "Sen cenazeye su dökmeye gelsen Show TV'yle geleceksin. Seninle mi uğraşacaktık. Basit bir derse giriyorsun külliyede, Show TV orada" ifadelerine yer verdi.

"ŞEYHLİĞİNİ İLAN ET DE KASETLERİNİ PATLATALIM"

Açıklamasının devamında Cübbeli Ahmet'e yönelik eleştirilerini sertleştiren Ustaosmanoğlu, "Cübbeli Ahmet Mahmut'un ülkeler arası maceraları. Filmin kendisini daha piyasaya sürmedik. Bunlar daha fragman" diyen Ustaosmanoğlu, "Endonezya'dan başlayalım mı? Mısır, Lübnan, İran... Film ortaya çıktığında bütün şalterlerin atacak zaten. Erkeksen şeyhliğini ilan et. Çok meraklısın çünkü. İlan et de kasetlerini patlatalım. Hadi buyur" şeklinde konuştu.

CÜBBELİ'DEN YANIT: ŞEYHLİK DERDİM YOK

Bu kaset tehdidi sonrası gözlerin çevrildiği Cübbeli Ahmet Hoca, sessizliğini bozdu. Halk TV'den İsmail Saymaz'a konuşan Cübbeli, "Kasetleri çıkarmayan melundur. Allah'ın laneti üzerine olsun. Hepsini çıkart bakalım. Şeyhlik derdim yok ama sanki varmış da kasetler engelliyor imajı veriyor. Ben 28 Şubat'ın cuntasından, FETÖ'den korkmamışım, bundan mı korkacağım?" dedi.

"DIŞLANIYOR MUSUNUZ?" SORUSUNA YANIT

"İsmailağa'dan dışlanıyor musunuz?" sorusuna da yanıt veren Cübbeli, "Ben rolümün arttığını hissediyorum. Bana 20 kere telefon ediyorlar. Mecburlar. Cemaatin yüzde 80-90'ını ben tanıtmışım. Halk bana bakar. Diyorum ki, bu iş düzgün gittikçe destekleyeceğim" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Cübbeli Ahmet Hoca Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (34)

Ali Fuat Alin:

MUSTAFA Kemal Atatürk Bir kez daha büyüklüğünü ıspatlıyor, yıllar önce söylemişti "bazı cemaatler çıkıp bir birlerini din düşmanı olduğunu ileri sürecekler, sıra bölüşmeye gelince bir birlerine düşecekler"

86
142
yanıtYanıtla
Batuhan Yılmaz:

Cübbeli hocamın yanındayız, yalnız bırakmayız. Davası İslam derdi İslam olan bir insan olduğuna hepimiz hüsnü zan ederiz. Efendi hazretleri ve cübbeli hoca gibi insanlar alim olmalarının yanı sıra bu ülkenin milli değerleridir.

152
75
yanıtYanıtla
Mu Sa:

Yiyin birbirinizi, bu ülke bu cemaatlerden, şıhlardan, şeyhlerden, dervişlerden, müritlerden çok çekti. Yettiniz artık hepiniz!

115
95
yanıtYanıtla
YazıYORUM:

Cübbeli hocamın yanındayız, yalnız bırakmayız. Davası İslam derdi İslam olan bir insan olduğuna hepimiz hüsnü zan ederiz. Bu insanlar alim olmalarının yanı sıra bu ülkenin milli değerleridir.

106
94
yanıtYanıtla
osmanlı:

Bunların bu hali insanı dinden çıkarır. Kaset olayı gıybetin en kötü canlı versiyonu degılmi. Dinimiz müslüman kardeşinin ayıbını ört diyor. Bunlar kaset servisinden bahsediyor. Biz bu kaset olaylarına yakın tarihimizden aşınayız. Hemde cemaat eliyle.

159
14
yanıtYanıtla
Mutlu Alkan:

nasıl bir müslümansın bu nebiçim konusma sakkalından utan üslüba bak erkeksen acıkla yazık sana

70
96
yanıtYanıtla
Orhan ŞENGÜL:

Bu gibi insanlar yüzünden gençlik deizme yöneliyor haklı olarak.

75
67
yanıtYanıtla
Hamit Gündoğdu:

Tarikatla marikatla işim hiç olmaz. Ancak dışarıdan takip, basına yansıyan olaylar ve tarikatların verdikleri beyanatlar ışığında devletine sadık, milletine bağlı bir kişi olarak sadece ve sadece Cübbeli Ahmet hoca ön plana cikmaktadir.

88
41
yanıtYanıtla
mehmet sadık kaya:

Yahu Allah aşkına bir muslumanin başka bir müslümanın özel hayatiyla ne işi olur,bide kaset var diyor,Allah ıslah etsin seni,itibar suikastı bu,bence kendisini karakter olarak imha etti,ruhuna el fatifa

108
5
yanıtYanıtla
ENGİN :

bu ne rezillik

88
21
yanıtYanıtla
Tüm 34 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title