Haberler

'Çocukluk Hayalimdi' Dedi, Gelini Almaya Tır'la Gitti

ISPARTA'nın Yalvaç İlçesi'nde, nakliyatçı 24 yaşındaki İzzet Çetin, çocukluk yıllarında kurduğu "Bir gün evlenirsem düğün arabam TIR olacak" hayalini gerçeğe dönüştürdü.

ISPARTA'nın Yalvaç İlçesi'nde, nakliyatçı 24 yaşındaki İzzet Çetin, çocukluk yıllarında kurduğu "Bir gün evlenirsem düğün arabam TIR olacak" hayalini gerçeğe dönüştürdü. Çekin, müstakbel eşini almaya süslediği TIR'la gitti. Yalvaç'ta çocukluğundan bu yana ağır vasıta araçlara ilgi duyduğunu, bu nedenle başka bir mesleğe yönelmediğini belirten Çetin, nakliyatçılık alanında çalışmaya başladı. Ağır vasıtalara olan tutkusunu daha küçük yaşlarda 'Bir gün evlenirsem düğün arabam TIR olacak' diyerek dile getiren İzzet Çetin, bu hayalini gerçekleştirdi. Geçen perşembe günü 21 yaşındaki Emine Şekerci ile dünya evine giren İzzet Çetin, gelin alamaya nakliyat işinde kullandığı TIR'la gitti. Düğün sabahı kırmızı renkli TIR'ı elleriyle süsleyerek gelin arabasına dönüştüren İzzet Çetin, direksiyona geçti. İzzet Çetin, Debbağlar Mahallesi'ndeki evinin önünde 2 TIR ve 2 kamyonun yanı sıra çok sayıda aracın yer aldığı konvoy eşliğinde korna çalarak Zafer Mahallesi Orman Caddesi'ndeki kız evine gitti. Düğün aracı olarak süslü TIR'ı gören davetliler şaşırdı. Damat İzzet Çetin ve gelin Emine Şekerci, TIR ve kamyonlarında bulunduğu düğün konvoyuyla ilçe merkezinde kısa süreli tur attı. Gelin arabası olarak süslenen TIR'ı gören kent sakinleri de şaşırdı. "HAYALİMDİ" İzzet Çetin, nakliyecilik yaptığını hatırlatarak, "Hayatımın büyük bölümü bu TIR'ın üzerinde geçiyor. Çocukluğumdan beri bu işe hayran biriyim ve o yaşlarda böyle bir hayalim vardı. Hep 'Bir gün evlenirsem gelin almaya TIR'la gideceğim' diyordum. Sonunda hayalimi gerçekleştirdim. Çifte mutluluk yaşadım. Benden önce bir arkadaşım aynı şeyi yapmak istedi. TIR'ı benden istedi. Ama ilk benim hayalim gerçek olacak dedim ve vermedim" dedi. "NASIL BİNECEĞİM?" Düğün hazırlıkları sırasında bu düşüncesini eşi Emine'ye anlattığını belirten İzzet Çetin, "İlk başta çekindi. 'Ben gelinlikle TIR'a nasıl bineceğim' diyerek tereddüt etti. İkna etmeyi başardım" dedi. TIR'la babaevinden alınan gelin Emine Şekerci ise "İzzet bana bu isteğini söylediğinde açıkçası biraz tereddüt ettim. 'TIR'a nasıl bineceğim?' dedim. 'Sen merak etme, bindiririz' dedi. İkna oldum. Tabureye çıkarak rahatça bindim. Yol boyunca bizi görenler şaşkınlıkla baktı. Hatta cep telefonlarıyla çekim yapanlar oldu. Değişik bir şey oldu" diye konuştu. Genç çift balayına TIR'la değil otomobille gideceklerini söyledi. - Yalvaçısparta

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İzzet Çetin Yalvaç Politika Güncel Haberler

Reisi'nin ölümünde çarpıcı detaylar! Kazanın ardından ajanlar gösterileri engellemek için sokaklara inmiş

Reisi'nin ölümünde çarpıcı detaylar! Kazanın ardından ajanlar gösterileri engellemek için sokaklara inmiş

Bahçeli: Ülkü Ocakları ve MHP'ye ithamlar ayağımızın altındadır, zayıf anımızı kollayanlar hüsrana uğrayacak

Bahçeli: Ülkü Ocakları ve MHP'ye ithamlar ayağımızın altındadır, zayıf anımızı kollayanlar hüsrana uğrayacak

Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş MHP'li vekilin ismini verdi: Kiralık katilin Bolu'da gizlendiğine dair kuvvetli şüphe var

Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş MHP'li vekilin ismini verdi: Kiralık katilin Bolu'da gizlendiğine dair kuvvetli şüphe var

Bakmadan Geçme

Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 26 Mayıs Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Köpeklerin uyutulması nasıl oluyor? Köpek uyutma yöntemi nedir? En kolay Schengen vizesi nasıl alınır? Schengen vizesi başvurusu ve gerekli belgeler Kanser tedavisi gören Fatma Karanfil öldü mü? Fatma Karanfil kimdir, kaç yaşında, eşi kim? YKS deneme sınavı tarihleri: YKS çevrimiçi deneme sınavı ne zaman olacak? MEB online deneme ne zaman? Son yılların en iyi bilgisayar oyunları hangileri? İşte dünyanın en iyi oyunları Teşrik tekbirlerinin dinî hükmü nedir, bu tekbirleri kimler ne zaman getirir? Kulak çubuklarındaki gizli tehlike! Kulak temizleme çubukları neden kullanılmamalı? Anadolu parsı nesli neden tükendi? Türkiye'de Anadolu parsı var mı? Jon Bon Jovi'nin oğluyla evlenen Millie Bobby Brown kimdir? Kaç yaşında, nereli? 2024 deprem konutları ne zaman teslim edilecek? Deprem konutlarının ne kadarı teslim edildi? Fatih Karagümrük Samsunspor maçı CANLI izle! (HD) 25 Mayıs Fatih Karagümrük Samsunspor maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray başkanı kim oldu? Galatasaray başkanlık seçimi bitti mi, kim kazandı? Başkan Süheyl Batum, Dursun Özbek mi oldu? İnci Taneleri hangi kanalda? İnci Taneleri dizisi ne zaman, nerede yayınlanıyor? İnci Taneleri hangi gün yayınlanıyor?
Mezuniyet töreninde protesto! Öğrenciler kendilerini tehdit eden müdüre sırtlarını döndü

Mezuniyet töreninde protesto! Öğrenciler kendilerini tehdit eden müdüre sırtlarını döndü

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title