Haberler

Çocuğunun yanında erotik video kaydı yapan kadına soruşturma

Güncelleme:

Sosyal paylaşım sitesi üzerinden bir çocuğun bulunduğu odada erotik video kaydı yapan kadın hakkında resen soruşturma başlatıldı. Savcılıkça kaydı yapan ve yayınlayan şüpheli hakkında gözaltı talimatı verildi.

Sosyal medyada gündeme gelen son videoda bir kadın çocuğunun olduğu odada cinsel içerikli canlı yayın açarak takipçilerine görüntü verdi. Görüntülerde kadının yayın sırasında çocuğuna bir yandan yanıt verip bir yandan da görüntü vermeye devam ettiği anlaşıldı.

BÜYÜK TEPKİ ÇEKTİ

Söz konusu yayının ardından kadının çocuğunun yanında böyle bir yayın yapması büyük tepki çekti. Sosyal medya kullanıcıları kadına ateş püskürdü.

GÖZALTI KARARI VERİLDİ

Görüntülerin bazı sitelerde yayınlanması üzerine İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı "Müstehcenlik ve hayasızca hareketler" suçu kapsamında soruşturma başlatıldı. Savcılıkça kaydı yapan ve yayınlayan şüpheli veya şüpheliler hakkında gözaltı talimatı verildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (11)

DODOK DODOK:

Başının kapalı olması bir senaryodur; Müslüman kesime çamur atma çalışmasıdır...

235
80
yanıtYanıtla
Serap:

Belki küçüklüğünde zorla kapatılmıştır, artık açamıyordur türbanını ama içi içine de sığmıyordur. Zorla kapanmanın sonuçları böyle ters de tepebilir.

yanıt30
yanıt25
corci:

bir de bunlar var, nereden biliyorsun araştırma mı yaptın?

yanıt2
yanıt2
Aslı Can:

Allah belasını versin bunlar gibilerinin...başörtüsü yalandan takılmış....!!!

278
14
yanıtYanıtla
kerem can:

Bunu yapan kapalı biri ise 2 kat ceza verilmelidir. Başörtüsünü istismar için de ayrı ceza verilmelidir.

231
22
yanıtYanıtla
Vahdettin Bayram:

hani soyunana cesur diyordunuz ne oldu şimdi?....tv dizilerinde 24 saat bunların alası var....ahlaksızlık moda oldu..gidişat hiç iyi değil...

223
9
yanıtYanıtla
Naci Büyükkal:

Bana göre tesettürlü bir hanımefendi böyle iğrençlik yapmaz. Belki de tesettür kılığına girip, yeni gündem oluşturmak için böyle iğrenç davranışı yaparak toplumun uç noktalarına dokunmaya çalışıyorlar. Bu şahsiyet mutlaka cezalandırılmalı.

114
35
yanıtYanıtla
DADAŞ:

ÖLENMİ KURTULUYOR KALANMI KAZANIYOR ağabeyim 2011 de rahmetli olmuştu şimdi diyorum erken iyikide gitti

11
0
yanıtYanıtla
Gamer Amca Tv:

tovbe est. o da mi show yapardı anlamadım ne demek istediğinizden

yanıt1
yanıt2
HAYRETTİN ŞÖLEN:

BEN YENİ ARAÇ GÖRMÜYORUM ÖTV KDV GÖRÜYORUM ARAŞTIRDIM DOĞU ÜLKELERİNDE BU ARAÇ LAR 17 BİN DOLAR SATIŞA CIKIYOR BAKALIM BİZİM GİBİ KERİZLER NEKADAR ALACAK

1
2
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title