Haberler

CHP'liler Baykal İçin Yürüdü

Deniz Baykal'ın geri dönmesi için Türkiye'nin dört bir yanından gelen CHP'liler, Baykal'ın evine yürüdü.

CHP Genel Başkanlığından istifa eden Deniz Baykal'ın geri dönmesi için Türkiye'nin dört bir yanından gelen CHP'liler, Baykal'ın evine yürüdü.

Türkiye'nin çeşitli yerlerindeki CHP örgütlerinden gelen yaklaşık bini aşkın CHP'li Baykal'ın evinin bulunduğu Angora evleri sitesinin ana girişinde toplandı. CHP'liler sık sık "İnadına Baykal İnadına sol", "Başbakan Baykal" sloganları attılar. CHP'liler ayrıca, "Sen Öyle sessiz biz böyle Deniz'siz kalamayız", "Türkiye bir Denizi'ni kaybetti ikincisini asla", "Dışarıda yağmur, içinde Deniz nasıl da istiyor sizi bir bilseniz" yazılı pankartlar taşıdılar.

-FOTO GALERİ

-FOTO GALERİ

- VİDEO

CHP gençlik kolları eski başkanı Yunus Emre burada yaptığı konuşmada, Türkiye'nin rejim kavgasında son aşamaya geldiğini, AKP iktidarının ilk tertibi Anayasa değişikliğinde, ikinci tertibi ise, CHP'ye düzenlenen komployla sergilediğini söyledi. "Ama Deniz Baykal bu tertibi çökertecektir" diye konuşan Emre, CHP'lilere "Deniz Baykal'ı, CHP'yi bu alçak komploya kurban edecek miyiz" diye sordu. CHP'lilerde hep bir ağızdan "hayır" yanıtını verdiler

CHP'li Gençler Baykal'ın Evine Koştu

Yürüyüşün ardından CHP'li gençler Baykal'ın evin önünde açıklamalar yaptı. Açıklamalardan sonra gençler Baykal'la görüşmek için site güvenliğini aşarak evin önüne geldi. Bu sırada CHP il örgütlerinden bir heyetle görüşen Baykal, "Ya sen gel ya biz geliriz" şeklinde slogan atan kalabalığı görünce görüşmeyi keserek içeri girdi. Aceleyle içeri giren Baykal, gözlük ve telefonunu masanın üzerinde unuttu.

Görevlilerin uyarılarını dikkate almayan ve Baykal'ın evinin önünde toplan grup, Baykal'ın dışarı çıkmasını istedi. Görevliler ise Baykal'ın dışarı çıkmayacağını söyleyerek, grubu uzaklaştırmaya çalıştı. Bu esnada CHP'li bir vekil basın mensuplarına baklava ikram etti. (CİHAN)

Kaynak: ANKA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title