Haberler

CHP'li Özel: Yarın Soylu ile ilgili bir dosya açıklayacağım, başıma bir şey gelirse diye üç arkadaşıma daha verdim

Güncelleme:

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında "Yarın burada Süleyman Soylu ilgili bir dosya açıklayacağım. Cevabından kaçamayacağı yine kimyasının bozulacağı bir dosya açıklanacak. Özgür Özel yarın o dosyayı açıklamayacak bir durumda olursa, başıma bir şey gelirse diye üç arkadaşıma daha verdim dosyayı, ben açıklayamazsam onlar açıklayacak" diye konuştu.

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'in İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı'nın kardeşinin FETÖ firarisi olduğuna yönelik iddiası kamuoyunda tartışılmaya devam ediyor.

CHP'Lİ ÖZEL İBB ÜZERİNDEN SOYLU'YA SESLENDİ

Meclis'te konuya ilişkin dikkat çeken bir basın toplantısı düzenleyen CHP'li Özgür Özel, İBB çalışanlarının terör irtibatları konusunda yaptığı açıklamalar üzerinden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya seslendi.

"TERÖR SAVCISININ KARŞISINA ÇIKARILDI MI?"

CHP'li Özel şu ifadeleri kullandı: "Sen İBB dersen biz de sana senin yardımcının kardeşinin de FETÖ'de firarı var deriz, o zaman hiçbir cevap veremezsin. Sonra savunma. Çataklı öyle yaptı, böyle yaptı. Süleyman Soylu'dan savunma, zaten 3,4,5 yıldır kardeşiyle görüşmüyor. Ertesi gün Çataklı diyor, geldi, ifade verdi. Süleyman Soylu'nun ruh halini buradan görebiliyor musunuz? Çataklı'dan da şu sorulara yanıt bekliyoruz. Ne zaman geldi? Hangi yolla geldi? Her aranan gibi havaalanında gözaltına alındı mı? Terör savcısının karşısına çıkarıldı mı? Tutuklandı mı? Ev hapsi mi var? Yoksa bırakılıp sınırı geçip, Bali'ye, Paris'e, Pensilvanya'ya kaçtı mı? Bunlara cevap da bekliyoruz.

"DOSYAYI 3 ARKADAŞIMA DAHA YOLLADIM"

Ama Süleyman Soylu sen yarını bekle. Yarın burada bir dosya açıklanacak, bir büyük dosya. Yarın burada Süleyman Soylu'nun cevap vermesi gereken bir dosya açıklayacağım. Cevabından kaçamayacağı yine kimyasının bozulacağı bir dosya açıklanacak. Özgür Özel yarın o dosyayı açıklamayacak bir durumda olursa, başıma bir şey gelirse diye üç arkadaşıma daha verdim dosyayı, ben açıklayamazsam onlar açıklayacak."

Erdem Aksoy
Haberler.com - Güncel

Süleyman Soylu Özgür Özel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var?
500

Yorumlar (56)

gökhan serdar:

Yav bi sus be circircircir ağustos böceği gibi,kampanya var diyen esnaf gibisin slogan var icraat yok,içinizdeki bölücülerden uzaklaşın önce,onlara dokundukça ses sizden çıkıyo

306
306
yanıtYanıtla
Geliyor Az Kaldı:

İşinize gelmedi galiba.

yanıt59
yanıt48
Mehmet Vatandaş:

bir albüm dolduracak kadar fotoğraf, bir roman yazacak kadar bilgi belge var ama görmek isteyene:))

yanıt1
yanıt1
Şeref Sarpkaya:

küçük kılıçdaroğlu

246
183
yanıtYanıtla
gunay yanug:

Reis 2 terörist kadını neden serbest bıraktın

yanıt57
yanıt54
Hasan:

her hafta bi bomba açıklıyolar sonra balon gibi sönüyorlar bu özgür anca bagırıyor baska bişey yok

239
188
yanıtYanıtla
Martin Sikertel:

Başınıza ne gelebilir ki? En fazla ya sesiniz kısılır ya da bir yeriniz yırtılır bu kadar bağırırsanız. Ülkeye, vatana faydası olanların başına gelir kötü şeyler; sizin çekinmenize gerek yok.

171
199
yanıtYanıtla
sade vatandaş:

açıklasalar ne olacak youtubeda adamların kayıtları var onları inkar ediyorlar olsa ne olacak haklarında dava açabilecek cesarette birileri varmı bilmem anlatabildimmi

269
94
yanıtYanıtla
Onur Yener:

Tazminat ödeyecek görürsünüz, çünkü genel başkanı gibi yalanın peşinden gidiyor.

143
203
yanıtYanıtla
Nurullah Ak:

Yine Süleyman Soyluyu karalama kampanyaları Adam Pkk yı bitirme noktasına getirdi sizlerin de kuyruğu tutuştu

148
163
yanıtYanıtla
Tüm 56 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title