Haberler

CHP'li Hacaloğlu: "En Büyük Sorun Terör"

CHP Genel Sekreter Yardımcısı Algan Hacaloğlu, Türkiye'nin En Büyük Sorunun Terör Olduğunu Belirterek, 22 Temmuz Seçimleri Sonrasında İş Başına Gelecek İktidarın Öncelikli Görevinin Her Türlü Şiddet ve Teröre Son Vermek Olduğunu Vurguladı.

CHP Genel Sekreter Yardımcısı Algan Hacaloğlu, Türkiye'nin en büyük sorunun terör olduğunu belirterek, 22 Temmuz seçimleri sonrasında iş başına gelecek iktidarın öncelikli görevinin her türlü şiddet ve teröre son vermek olduğunu vurguladı.

Hacaloğlu, Lice'de meydana gelen mayınlı saldırıda 6 askerin yaralanmasının ardından yaptığı yazılı açıklamada saldırıları sert dille kınayarak, yaralı askerlere acil şifa diledi. Hacaloğlu, "Ülkemizin bütünlüğünü, ulusumuzun birliğini hedef alan terör örgütü dün Tunceli'de 7 askerimizi kahpece şehit etti, 7'sini yaraladı, bugün de Lice'de 6 askerimiz uzaktan kumandalı mayının patlatılması sonucu yaralandı. Gözleri dönmüş canileri nefretle kınıyoruz" dedi.

Hacaloğlu, 22 Temmuz seçimlerinden sonra iş başına gelecek yönetimin en öncelikli görevinin teröre son vermek olacağını ifade ederek, "Bugün ülkemizin en önemli sorunu terör ve can güvenliğidir" diye belirtti. Hacaloğlu, "Ülkemizde eylem yapan terör örgütüne destek veren tüm dış güçler ve odaklar ile ilişkilerimiz derhal gözden geçirilmelidir. Terörün kökünün kazınması için tüm gererken önlemler alınmalı, gerekli adımlar derhal atılmalıdır" dedi.(ANKA)

Kaynak: ANKA / Güncel

Haberler

title