Haberler

CHP'li Vekilden Başbakan'a: Oğlunuz El Kadı ile Görüştü Mü?

Güncelleme:

CHP'li Uğur Bayraktutan, Başbakan'a "Adı uluslararası terör listesinde geçen El Kadı ile oğlunuzun görüştüğü iddiaları doğru mudur?" diye sordu.

CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a "Adı uluslararası terör listesinde geçen El Kadı ile oğlunuzun görüştüğü iddiaları doğru mudur?" sorunu yöneltti.

"OTEL LOBİSİNDE BULUŞTULAR" İDDİASI

Başbakan Erdoğan'ın yazılı cevaplaması istemiyle TBMM Başkanlığı'na bir önerge veren Bayraktutan, "Ulusal basına yansıyan haberlerde 'Adı uluslararası terör listelerinde geçen el Kadı'nın Türkiye'ye girmesi yasakken, defalarca ülkeye giriş yaptığı öne sürülüyor.

Yasin El Kadı ile Başbakan Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan'ın bir otel lobisinde buluştuğu' yönündeki fotoğraf da sosyal medyanın gündemine bomba gibi düştü" haberlerini hatırlatarak şu konularda bilgi istedi:

"EL KADI İLE OĞLUNUZUN GÖRÜŞTÜĞÜ DOĞRU MU?"

"Adı uluslararası terör listelerinde geçen El Kadı ile oğlunuzun görüştüğü iddiaları doğru mudur? Türkiye Cumhuriyetinin Başbakan'ı olarak bu durumu doğru buluyor musunuz? Nasıl yorumluyorsunuz? Yurda girişi yasak olmasına rağmen İstanbul'da bir otelin lobisinde görüntülen El Kadı'nın Başbakanlık korumalarının yardımı ile ülkemize girdiği iddiaları doğru mudur?"

Kaynak: ANKA / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Uğur Bayraktutan Bilal Erdoğan El Kadı Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (91)

KOKOelentra1974@hotmail.com:

GEBERİN NE YAPARSANIZ YAPIN AKP NİN ÖNÜNÜ KESEMEYECEKSİNİZ BU İFTİRALAR BOĞAZINIZA DÜYÜMLENECEK

58
122
yanıtYanıtla
CENKcenksahin_85@hotmail.com:

Arkadaşım resmi görmüyorsun, yoksa eksiğinmi var, ne iftirası resimde bariz belli oluyor herşey, daha neyin çabasını veriyorsun.

yanıt0
yanıt0
S.B.saffet_b@yahoo.de:

Sayın Padişah bu sorulara cevap vermez, soruları soranları ve fotoğrafları çekenleri suçlar, komplo kurdular diye !!!

107
46
yanıtYanıtla
EL CADI..bulut24h@hotmail.com:

BURADAN EKMEK ÇIKMAAAAAZZ!. BAŞKA KAPIYA..GAMBAZCILAR!..SİZİN ASLINDA KADI'YA DEĞİLDE İSLAMA VE DE MÜSLÜMANLARA DÜŞMANLIĞINIZI BU MİLLET ÇOK İYİ BİLİYOR!..EL KADI, EL CADI, EL ARABİ, VER ŞARABI DİYE DİYE BATIYA MESAJ GÖNDERİN BAKALIM BEYLER..BU ÜLKE HALKI MÜSLÜMANDIR VE DE MÜSLÜMAN KALACAKTIR!. KİMSENİN BUNU DEĞİŞTİRMEYE GÜCÜ YETMEYECEKTİR!..

yanıt0
yanıt0
S.B.saffet_b@yahoo.de:

@EL CADI, Ne zamandan beri Müslümanlıkta teröre destek sağlamak var lan, sen neyi savunuyorsun burada, senin gibi yobaz ve salakların yüzünden dinimizi her türlü kötüye kullanılıyor, dinimizde var mı haram yemek, rüşvet yemek, Müslüman öldürmek için silah ve maddi kaynak temin etmek ??? Allah senin ve senin gibilerinin tez cezasını versin diyeceğim ama diyemiyorum, takdiri kendisinin !!!

yanıt0
yanıt0
S.B.saffet_b@yahoo.de:

@YANIT : lan gerizekalı, 12 yıl önce gazeteler hiç olmazsa her haberi verebiliyordu, yazılardan sonra muhabirler işlerinden olmuyordu şimdiki gibi, sen neyi savunuyorsun burada ? Amerika karanlık işler yapınca bizim de mi hemen yapmamız anlamına geliyor, özrün kabahatinden beter be ! lan bir yorumunuzda da şu amerika, israil, dış güçler ve faiz lobisi olmasa da biraz da dürüst olsanız ve öz eleştiri yapsanız nasıl olur ? Bu topraklara ihanet edenleri sen bizlerin arasında arama, teröristlerle pazarlık yapanlarda ara, Diyarbakırda teröristlerle elele duranlarda ara, T.C. yi yok etmek isteyenlerde ara, sende zerre kadar beyin yok be adam !!!

yanıt0
yanıt0
ibrahimhocaikeles78@gmail.com:

yorum yazan kendi adını kullansın.. devletiniz dünya siyasetini öğrendi uyguluyor.. sizde ayakkabı kutusuyla oyalayın kendinizi..

yanıt0
yanıt0
.............erec53@hotmail.com:

DİREN AKP.... :)EVDE TUTTUĞUNUZ MİLYONLARDA KURTARAMAYACAK SİZİ...

106
40
yanıtYanıtla
..................?..........sami_19100@hotma:

Birdefa mahkeme sonucuna kadar herkez suçsuzdur ayrıca boşuna avuçlarınızı üfelemeyin Akp biyere gitmez chp nizin amerika icazetide bi işe yaramaz halep oradaysa arşın burada 30 martta görüşürüz

yanıt0
yanıt0
good baybay@com.tr:

30 marta kadar akp kalamayacak bu kadar pislikden sonra daha neler cikacak neler örtbas hersey edilmesine ragmen akp nin isi bitti

yanıt0
yanıt0
Tüm 91 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title