Haberler

CHP Hatay Milletvekilleri Başbakan Hakkında 3 Kuruşluk Dava Açıyor

CHP Hatay Milletvekili Hasan Akgöl, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan hakkında 3 kuruşluk tazminat davası açacaklarını söyledi.

Chp Hatay Milletvekili Hasan Akgöl, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan hakkında 3 kuruşluk tazminat davası açacaklarını söyledi.

Son günlerde kamuoyunu meşgul eden 'Duran Adam' eylemlerine Antakya'da yaklaşık 15 dakika boyunca hareketsiz kalarak ve gazete okuyarak destek veren CHP Hatay Milletvekilleri Hasan Akgöl ve Refik Eryılmaz, salı günü Başbakan Recep Tayyip Erdoğan hakkında, Hatay milletvekillerine hakaret ettiği gerekçesiyle 3 kuruşluk dava açmaya hazırlanıyor. CHP'li Akgöl, şimdiye kadar yaptıkları tüm olumlu işlerin suç olarak görüldüğünü, bu ülkede suç olmayan hiçbir şeyin olmadığını söyledi. Başbakanın son günlerde yaptığı açıklamalarla CHP Hatay Milletvekillerine hakaret ettiğini ileri süren Akgöl, bunun üzerine Hatay milletvekilleri olarak dava açmaya karar verdiklerini söyledi. - Hatay

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi Recep Tayyip Erdoğan Hasan Akgöl Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title