Haberler

CHP'de "Kırklareli" Kavgası Sürüyor: Başkan İstifa Etti

Güncelleme:

CHP Kırklareli Belediye Başkanı Cavit Çağlayan, kararını "Uğradığım haksızlığı protesto etmek amacıyla istifa ettim" sözleriyle duyurdu.

CHP Kırklareli Belediye Başkanı Cavit Çağlayan partisinden istifa etti. ANKA'ya konuşan Çağlayan, CHP Kırklareli Milletvekili Mehmet Kesimoğlu'nun Kırklareli Belediye Başkanı adayı olarak gösterilmesini protesto için istifa ettiğini açıkladı.

"HALKIM SEÇTİ, HAKSIZLIĞA UĞRADIM"

9 yıldır belediye başkanı olduğunu ifade eden Çağlayan, "Halk tarafından seçildim, anketlerde birinci çıktım. Bu haksızlığı protesto etmek amacıyla istifa ettim. Uğradığım haksızlığı protesto etmek amacıyla istifa ettim" dedi.

YENİ PARTİSİ DE BELLİ

Edinilen bilgiye göre Çağlayan, DSP'den aday olacak.

KIRIKKALE MİLLETVEKİLİ DE İSTİFA ETMİŞTİ

Kırklareli Milletvekili Turgut Dibek de dün CHP'den istifa etmişti. Dibek de, Kesimoğlu'nun Kırklareli Belediye Başkanı adayı olarak gösterilmesine tepki göstererek partisinden istifa ettiğini açıklamıştı.

Kaynak: ANKA / Güncel

Mehmet Kesimoğlu Cavit Çağlayan Kırklareli Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (4)

ÇAPULCULARA DUYURUvatansever.t@hotmail.com:

BETER OLUN PARALEL DEVLETÇİLER.HADİ BAKALIM DOĞRU OKYANUS ÖTESINE BABACIĞINIZ SIZE ÇARE BULUR.

12
9
yanıtYanıtla
efeejardel_1665@hotmail.com:

ilerde komple hepsi istifa eder

12
9
yanıtYanıtla
RECEP IŞIKrecepisik5656@gmail.com:

DEĞERLİ VATAN EVLADI CAVİT ÇAĞLAYAN SİZİ TEBRİK EDER,BAŞARILAR DİLERİM.YÜCE YARATAN YAR VE YARDIMCINIZ,YOLUNUZ AÇIK BAHTINIZ AK OLSUN.BU DUYGU VE DÜŞÜNCELERLE EN DERİN SAYGILARIMLA ELLERİNİZDEN ÖPERİM.ŞİMDİ BAZILARI DİYECEK Kİ SENDE BOYUNA EL ÖPÜYORSUN DİYECEKLER.TABİ Kİ BÖYLE İNSANLARIN ELİ ÖPÜLÜR SAYGI SUNULUR.

8
8
yanıtYanıtla
M.kmeryem8625@hotmail.com:

ne iyi ne iyi:)

6
7
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title