Haberler

Cezaevi Firarisi Cami Hırsızı Yakalandı

Güncelleme:

Isparta'nın Eğirdir ilçesindeki cami hırsızlıklarını gerçekleştiren şüpheli, 34 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir firari çıktı. Güvenlik kameralarının yardımıyla tespit edilen zanlı, plajda kaldığı çadırda polis tarafından yakalandı.

34 yıl kesinleşmiş cezası bulunan hırsız önce kameraya sonra polise yakalandı

47 güvenlik kamerası tek izlendi halk plajında kurduğu çadırda yakalandı

Hırsızın iki ayrı camide yaptığı hırsızlık güvenlik kameralarına yansıdı

ANTALYA - Isparta'nın Eğirdir ilçesinde 2 ayrı camiden hırsızlık yaparken önce güvenlik kameralarına ardından plajda kaldığı çadırda polise yakalanan şüphelinin hırsızlık ve farklı suçlardan 34 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan cezaevi firarisi olduğu anlaşıldı.

Geçtiğimiz günlerde Eğirdir ilçesinde bulunan Hızırbey Camii ve İstasyon Camiilerinde yaşanan hırsızlık olayları üzerine olay anını ve sonrasını gösterir kapsamlı kamera araştırmalarında olayı gerçekleştiren şahsın tespitine yönelik Asayiş Şube, İstihbarat Şube ekipleri ile ortak çalışma başlatıldı. 47 güvenlik kamerası tek tek incelenerek şüphelinin daha önce de bina içerisinde muhafaza altına alınan eşya hırsızlığı ve farklı suçlardan hakkında kesinleşmiş 34 yıl hapis cezası ile aranan Hüseyin Akgün olduğu tespit edildi.

07 Ağustos tarihinde cezaevinden firar ettiği belirlenen ve bir gün sonra cami soyarken kameralara yakalanan şüphelinin Hızırbey Camisi ile İstasyon camisinin sadaka kutuları ile istasyon camisi imamının cüzdanını çaldığı belirendi. 47 güvenlik kamerası tek tek izlenerek bulunduğu yer tespit edilen hırsız, halk plajında kaldığı çadırda Eğirdir İlçe Emniyet müdürlüğü ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Hüseyin Akgün Polis Merkezi Amirliğindeki işlemlerin ardından sevk edildiği adliyeye tutuklanarak Isparta Kapalı Cezaevi Kurumuna teslim edildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Eğirdir Eğirdir Isparta Cami 3.Sayfa Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title