Haberler

Çevre Baskısına İnat Emekli İmam Barda Sahne Aldı

Muğla'da sanatçı kimliğiyle tanınan emekli imamı 54 yaşındaki Selim Yıldız, çevresinin eleştirilerine inat, tepkisini ortaya koymak amacıyla bir barda sahne aldı.

Muğla'da sanatçı kimliğiyle tanınan emekli imamı 54 yaşındaki Selim Yıldız, çevresinin eleştirilerine inat, tepkisini ortaya koymak amacıyla bir barda sahne aldı. Saz çalıp türkü söyledi.

Muğla İl Müftülüğü'nden 2009'da emekli olan, evli ve 3 çocuk babası cami imamı Selim Yıldız, küçük yaşlarda amcası Sabahattin Yıldız'ın meyhanesinde garsonluk yaparken bağlama çalmayı öğrendi. Emekliğinin ardından maddi sıkıntı çeken Yıldız, düğünlerde saz çalarak ve türkü söyleyerek ek gelir sağladı. Çevresindeki kişilerin 'Din adamının müzikle ve eğlenceyle işi olmaz' eleştirilerine artık dayanamayan Yıldız, Marmaris'teki bir barda sahne aldı. Tepkisini ortaya koymak için sahneye deri mont giyerek çıkan Yıldız, 'Zahidem', 'Ne güzel yaratmış seni yaradan', 'Nar tanesi', 'Yalanmış' türkülerini seslendirdi.

"BİR İMAM SAZ DA ÇALAR, TÜRKÜ DE SÖYLER"

Emekli din görevlisi Yıldız, "Saz çaldığım için sürekli rahatsız ediliyorum. Bu durum nedeniyle sıkıntılar yaşıyorum. Müzisyen bir imamım. Bir imam saz da çalar, türkü de söyler. Buna kimse karışamaz. Herkesin neden rahatsız olduğunu anlamış değilim. Müzik ruhun gıdasıdır. Hırsızlık ya da yolsuzluk yapmıyorum. Müzik, eğlence ve ibadetin yeri ayrıdır" dedi.

Geçen yerel seçimlerde AK Parti Belediye Meclis üyeliği için aday olan Yıldız'ın bastırdığı seçim afişlerinde hem cüppeli ve elinde Kuran bulunan, hem de takım elbiseli ve saz çalarken iki ayrı fotoğraflarının bir arada yer alması partililerden tepki görmüştü. - Muğla

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Sabahattin Yıldız Muğla Politika Güncel Haberler

Netanyahu'yu evinde ağırlayan Trump: Başkan seçilmezsem 3. Dünya Savaşı çıkar

Netanyahu'yu evinde ağırlayan Trump: Başkan seçilmezsem 3. Dünya Savaşı çıkar

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, 'Türkiye Türk'tür Türk kalacak' yazısı Van'ı karıştırdı

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, "Türkiye Türk'tür Türk kalacak" yazısı Van'ı karıştırdı

Herkes pijamaya benzetti! Vakko'nun olimpiyata giden sporcularımız için tasarladığı kıyafete tepkiler çığ gibi

Herkes pijamaya benzetti! Vakko'nun olimpiyata giden sporcularımız için tasarladığı kıyafete tepkiler çığ gibi

Bakmadan Geçme

27-28 Temmuz Konya elektrik kesintisi listesi! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Temmuz 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Temmuz Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? Sancaktepe, Avcılar, Esenler elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? Ankara Keçiören, Altındağ, Ayaş elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Ataşehir hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Ataşehir nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Kadıköy hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Kadıköy nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Beykoz hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Beykoz nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Küçükçekmece hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Küçükçekmece nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Instagram bu hikayeye erişilemiyor hatası! (ÇÖZÜMÜ) Instagram bu hikayeye erişilemiyor ne demek, neden olur? Cihan Çanak bozkurt işareti mi yaptı? UEFA Cihan Çanak'a ceza verecek mi? Rüyada birinin öldüğünü duymak ne anlama gelir?
Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

500

Yorumlar (3)

Aynur Eser:

Bir kere ben senin ex baldizin olarak utaniyorum yalanda karistirma bir kere evli deyilsin maddi sIkintininda emekliligin bir alakasi yok sacma sapan dengesizce cocuklarina ve esine nafaka vermemek icin 200 milyar krediyi cekipte cevrenle yiyen sensin coluk cocugunu sahip cikmayipta cevreye yarana bilmek icin ilgi cekebilmek icinde bu yolami müracaat ettin yazik sanki barda cocuklarina nafaka vermek icinmi calisiyorsun gercekleri konus oglun 11 saat calisirken 30 liraya günde oglunun calistigi yerde nispeten 80 liraya köfte yiyen sensin ortanci oglun askerdeyken nezaman harclik yolladin da paran yetmedi senin gibi imama devlet yine iyi maas veriyor sen o maasi bile hak etmiyorsun

3
0
yanıtYanıtla
Atatürk:

Milletçe kafamızı çalıştırıp çalışsak Avrupa nın Amerika nın ulaştığı medeniyete bizde ulaşırız.

2
0
yanıtYanıtla
Atatürk:

Kimsenin kimseyle inatlaştığı yok, sen kendi kendinle inatlaşıyorsun. Çünkü sizin ahlakınız böyle. Çalıştığın müessesenin patronu kimdir, arkadaşları kimlerdir. Durumunuza göre gerekirse çeker giderim bir dağ köyüne, fakat asla sizin gittiğiniz yola gitmem. Ne radikâl olurum, nede Mafyacı. İyi özelliklere sahip bir insan olmak benim için yeterlidir. Açlıktan ölsem yine öyle şeylerde gözüm yok. O çeşit hayata giren bir kişiyi oranın virüzü yavaş yavaş kemirir. Milletçe kafamızı çalıştırıp çalışsak Avrupa nın

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title