Haberler

Çelik: Bakanların İstifa Haberleri Yalan

Güncelleme:

AK Parti Sözcüsü Hüseyin Çelik, "Bakanlar istifa etti, istifaları da kabul edildi iddiaları külliyen yalan. Zaten bir revizyon yapılacaktı." dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, Habertürk TV'de Başkent Gündemi programında Nilgün Balkaç ile Erdal Şen'in sorularını yanıtladı. Hüseyin Çelik, çocukları yolsuzluk ve rüşvet soruşturmasında gözaltına alınan bakanlar da dahil 4 bakanın istifa dilekçesi verdiği, Başbakan Erdoğan'ın da istifaları kabul ettiği yönündeki iddiaları kesin bir dille yalanladı. Çelik, şunları söyledi:

"BAKANLAR İSTİFA ETMEDİ"

"Bakanlar istifa etti, istifaları da kabul edildi' iddiaları külliyen yalan. Başbakan zaten bir kabine revizyonu yapacaktı. Sayın bakanlar Sayın Başbakan'ın elini rahatlatmak için ne yapılması gerekiyorsa yapacaklarını zaten söylemişlerdir. Bu arkadaşlar yargılansa bile ki; şu an yargılanmıyorlar, biz bu insanları peşinen suçlu kabul edemeyiz.

Biz bakan toto oynamıyoruz. Buna karar verecek olan Başbakan'dır. Bir bakan arkadaşımız çıkıp da 'Ben Başbakan'ı, hükümeti rahatlatmak için illa da istifa etmek istiyorum' o başka. Ama biz bakan toto oynayamayız.

"BAŞBAKAN TELEVİZYONDAN ÖĞRENDİ"

Türkiye'de İstanbul ve Ankara'da ilk kez emniyet müdürü ve valinin haberi olmadan operasyon yapılıyor. Böylesine büyük çapta ekonomik boyutu olan bir operasyon yapılıyor ve ülkenin Başbakanı, ülkenin İçişleri Bakanı bunu televizyondan öğreniyor. Operasyonun yanlış tarafı, haberdar olması gereken kişilerin, Başbakan'ın haberdar edilmemesi.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Hüseyin Çelik Nilgün Balkaç Habertürk Ak Parti Güncel - Operasyon Güncel Haberler

Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İran'daki helikopter kazası nedeniyle 1 günlük milli yas ilan ediyoruz

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İran'daki helikopter kazası nedeniyle 1 günlük milli yas ilan ediyoruz

Bakmadan Geçme

X çöktü mü, Twitter çöktü mü, sorun mu var, problem ne? 21 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 21 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 21 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 21 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 21 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 21 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 21 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 21 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Cüneyd öldü mü, intihar mı etti? Kızıl Goncalar Cüneyd diziden ayrıldı mı? 21 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 21 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Gaddar neden bitiyor? FİNAL YAPIYOR! Gaddar niye final yapıyor? Asgari kurumlar vergisi nedir, ne kadar olacak? Hangi şirketler asgari kurumlar vergisi ödeyecek? Konyaspor 3'lü averaj, 4'lü averaj küme düşme hesabı nedir, averajı kaç (KONYASPOR-HATAYSPOR, GAZİANTEP) ?
Kocaeli'de genç kızın ölümüyle mide bulandıran gerçek emniyette gün yüzüne çıktı

Kocaeli'de genç kızın ölümüyle mide bulandıran gerçek emniyette gün yüzüne çıktı

500

Yorumlar (153)

gulsumnuriozer@hotmail.fr:

gezi olaylarinin devami ama hiç basaramaycaklar her turlu kirli oyun oynaniyor iragi filistini misiri mahveden hainler inadina akp inadina akp neden uç bakan secildi yakinda gorecegiz boyle yalanlarla iftiralarla devletimizi yikamayacaklar basaramiycaklar çunku ak sakalli dedemin basi ortunlu nenemin seccade uzerinde vatan millet devlet için yaptigi o dua inanin o iftiradan daha kuvvetli daha etkili

6
39
yanıtYanıtla
alperbeyburaxi@mynet.com:

bu nasıl hipnotize olmaktır ya

yanıt0
yanıt0
nurten sevimrumeliben@hotmail.com:

bu ulkede ak sakalli,basi ørtulu bir suru dedeler ve nineler var,hepsinin dua si ayni ise kabul olur belki ama sadece senin ak sakalli dede,nin ve basi ørtulu nine,nin dua siyla zor olur.

yanıt0
yanıt0
gulsumnuriozer@hotmail.fr:

nurten hanim bizim dedelerimiz nenelerim sizinkinlere benzemez icide disida birdir ayriyeten kimin duasin kabul olup kimin duasinin kabul olayacagini ancak allah bilir .

yanıt0
yanıt0
METE HANmetehan3373@hotmail.com:

siz ateistler çapulcular ne bilir duayı... sizin tek bildiğiniz :iftira, çamur atmak İsrail ve abd ye uşaklık yamaktır.inadına AKPARTİ

yanıt0
yanıt0
TÜRKmstfba@gmail.com:

Şehit düşen askerlerimize üç beş Mehmetçik diyen Hüseyin Çelik bunları söylüyor. Ne bekliyordunuz şaşırmayın. Çünkü Akp liler böyle insanlardır. Bakın kimlere oy vermişsiniz..

41
2
yanıtYanıtla
gandalf 55treeport@hotmail.com:

'İt ürür kervan yürür'' Bu çapulcular orasınıda yırtsa burasını da yırtsa: Ak parti yine iktidar, yine iktidar. Suçlu varsa Recep Tayyip ERDOĞAN cezalandırır. Bizim oyumuz ak partiye hem de ölene kadar. La çapulcular çok mu zorunuza gitti

17
24
yanıtYanıtla
bthnank_maltepe@hotmail.com:

demekkı senın ayakkabı kutusunda da bıseyler var.....cahıllik böle bıse başka devletlerde adı yolsuzluğa karıstımı acıga alırlar hemen aklanıncaya kadar pıyasaya çıkmaz ...

yanıt0
yanıt0
ARZsdr56@hotmail.com:

şunlara bir bakın allah aşkına, bir tanesinin yüzünde nur kalmışmı, hırsızı kollamak islamın kaçıncı şartı sn çelik

36
2
yanıtYanıtla
Kurthan Akbelenakbelenkurthan@gmail.com:

Beğenmeyenler bdp ve akp liler:)

yanıt0
yanıt0
Tüm 153 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title