Haberler

Cazın İki Yıldız İsmi İstanbul Caz Festivali'nde İki Gece Üst Üste Cemil Topuzlu Açık Hava...

İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından 17 yıldır Garanti Bankası sponsorluğunda düzenlenen İstanbul Caz Festivali'nin 21'incisi, bu yıl da caz severleri Açık Hava konserlerinde buluşturuyor.

İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından 17 yıldır Garanti Bankası sponsorluğunda düzenlenen İstanbul Caz Festivali'nin 21'incisi, bu yıl da caz severleri Açık Hava konserlerinde buluşturuyor. Hugh Laurie The Copper Bottom Band ile birlikte, 9 Temmuz Çarşamba akşamı, 11 milyonluk albüm satışı ve 59 platin ödülüyle besteci ve söz yazarı Katie Melua ise 10 Temmuz Perşembe akşamı Cemil Topuzlu Açık Hava Sahnesi'nde olacak.

-HUGH LAURİE, THE COPPER BOTTOM BAND İLE BİRLİKTE İLK KEZ İSTANBUL'DA-

House dizisinde oynadığı "Doktor House" karakteri ile Türkiye ve dünyada geniş bir hayran kitlesi bulunan sinema ve televizyonun yıldız ismi Hugh Laurie, İstanbul Caz Festivali kapsamında ilk defa hayranları ile buluşacak. Oyuncu, komedyen, yazar, müzisyen ve yönetmen Hugh Laurie, The Copper Bottom Band ile birlikte, Akasya Acıbadem sponsorluğunda, 9 Temmuz Çarşamba akşamı 21.30'da Cemil Topuzlu Açık Hava Sahnesi'nde olacak.2011 yılında yayınladığı ilk albümü Let Them Talk ile resmi olarak müzik camiasına adım atan Hugh Laurie 2013 yılında Didn't it Rain adlı ikinci albümünü yayınladı. İki albüm de Amerika blues listelerinde 1 numaraya yükselen Laurie'ye İstanbul konserinde, turnelerinde de kendisine eşlik eden 9 kişilik kadrosuyla The Copper Bottom Band eşlik edecek.Konserin tüm biletleri tükenmiş durumda. İKSV, konser öncesinde sadece sınırlı sayıda olmak üzere oturmasız bilet satılacağını duyurdu.

-İPEK SESLİ KATİE MELUA, AŞK VE MELANKOLİ KOKAN ŞARKI-ŞİİRLERLE AÇIKHAVA SAHNESİ'NDE-

Henüz 19 yaşındayken İngiltere listelerinde ilk ona giren iki albüme imza atan, besteci ve söz yazarı Katie Melua, 10 Temmuz Perşembe akşamı 21.30'da Matraş sponsorluğunda Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi'nde olacak. The Closest Thing to Crazy" ve "Nine Million Bicycles" gibi hit balladların sahibi Katie Melua, aşk ve melankoli dolu şarkılarını bu kez İstanbullu seyirciler için seslendirecek. 11 milyonluk albüm satışı ve 59 platin ödülüyle yakalanması zor bir başarı elde eden besteci ve söz yazarı Melua, konserde, ilk albümü "Call off the Search"ten, eski caz şarkıları, romantizm ve melankoliyi bir araya getiren son kaydı "Ketevan"a uzanan zengin bir repertuvarı ipeksi sesiyle seslendirecek. Katie Melua ayrıca konserinden bir gün önce, 9 Temmuz Çarşamba günü 19.30'da Nişantaşı City's'de bulunan D-R'da hayranlarıyla buluşarak cd'lerini imzalayacak. Türkiye'de de geniş bir hayran kitlesine sahip Melua, aynı zamanda ekstrem sporlara ilgisi ile tanınıyor. Düzenli olarak dalış, bungee jumping ve skydiving yapan Melua aynı zamanda ismini 2 Ekim 2006'da suyun 303 metre altında verdiği konserle Guinness Rekorlar Kitabına da yazdırdı. Bu eşsiz konser daha sonra Concert Under the Sea ismiyle DVD olarak da yayınlandı.

Kaynak: ANKA / Güncel

Cemil Topuzlu Hugh Laurie Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title