Haberler

Çatıya Çıkan Cinayet Zanlısı İntihar Etti

Güncelleme:

Bingöl'de av tüfeğiyle arkadaşını öldürdükten sonra 3 polis memurunu da yaralayan cinayet zanlısı Mehmet Ali Seçkin, çatısına çıktığı inşaatta intihar etti.

Bingöl'de arkadaşını öldürdükten sonra bir inşaatın çatısına çıkan ve çevredeki polis ekiplerine de ateş ederek 3 güvenlik görevlisini yaralayan cinayet zanlısı intihar etti.

Alınan bilgiye göre, Simani Mahallesi'nde dün henüz belirlenemeyen nedenle tartıştığı arkadaşı Yakup Polat'ı (30) öldürdükten sonra bir inşaatın çatısına çıkan ve çevrede önlem alan polis ekiplerine de ateş ederek 3 güvenlik görevlisini yaralayan Mehmet Ali Seçkin (30), polis ekiplerinin ikna çabalarına rağmen teslim olmadı.Yaklaşık bir gün boyunca inşaatın çatısında bekleyen Seçkin, elindeki av tüfeğiyle çatı katına indi, bir süre sonra silah sesi duyuldu.Seçkin'in çatıda görünmemesi üzerine inşaata giren polis ekipleri, cinayet zanlısının cansız bedeniyle karşılaştı.

İntihar ettiği bildirilen Seçkin'in cesedi, otopsi için Bingöl Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: AA / Güncel

Ali Seçkin Bingöl Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title