Haberler

Carte d'Or'un Sizin İçin Tatlı Bir Sırrı Var!

Güncelleme:

Carte d'Or, mutfağınızdaki malzemelerle, harika tatlılar yaratabileceğiniz çok özel tarifleri Carte d'Or'dan Tatlı Sırlar kitabında bir araya getirdi.

Carte d'Or'dan "Tatlı Sırlar" kitabı

Ev tipi dondurmalar arasında sahip olduğu yenilikçi yüzüyle fark yaratan Carte d'Or, "Carte d'Or'un varsa tatlın var" kampanyası çerçevesinde gerçekleştirdiği keyifli işbirliğiyle İrlandalı yemek kraliçesi Rachel Allen ve tatlı şefi Bengi Kurtcebe'nin çok özel tariflerini "Carte d'Or'dan Tatlı Sırlar" isimli kitapta bir araya getirdi.

Birbirinden eşsiz lezzetleri dondurma severlerle buluşturan ev tipi dondurmanın yenilikçi ve öncü markası Carte d'Or, mutfağınızdaki malzemelerle, harika tatlılar yaratabileceğiniz çok özel tarifleri Carte d'Or'dan Tatlı Sırlar kitabında bir araya getirdi. İrlandalı yemek kraliçesi Rachel Allen ve tatlı şefi Bengi Kurtcebe'nin ilhamını dondurmadan alarak yarattığı tatlı tariflerinden oluşan "Carte d'Or'dan Tatlı Sırlar", yapımı çok pratik, bir okunuşta anlaşılan ve her yapılışta aynı sonucu veren tarifleriyle fark yaratıyor.

Yapması çok kolay, yemesi çok zevkli, birbirinden lezzetli 75 tatlı tarifinden oluşan Carte d'Or Tatlı Sırlar, Her Güne Uygun, Sadece 10 dakika, Özel Günler, Formda Kalın gibi bölümlerden oluşuyor. Dondurmanın tatlıyla olan uyumunu bir adım öteye taşıyarak "dondurmayı tatlının kendisi"ne dönüştüren tariflerde öne çıkanlar arasında, Rachel Allen'ın Lokumlu Saray Dondurması, Pişmaniye Yatağında Tarçınlı Armut Tatlısı ve Bengi Şef'in, Elmalı Baklava, Carte d'Or'lu Cupcake, Dondurmalı Çikolata Şöleni gibi tarifler yer alıyor. Basımı Boyut Yayıncılık tarafından gerçekleştirilen Carte d'Or'dan Tatlı Sırlar kitabı, 20 Haziran 2013 tarihinden itibaren, seçkin kitapevleri ve zincir mağazalardaki raflarda yerini aldı.

Fiyatı: 29,90 TL

Kaynak: Bültenler / Güncel

Rachel Allen Güncel Haberler

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden skandal karar! AK Parti İl Başkanı'nı ziyaret eden Avrupa Şampiyonu Sude Nur Çakır'ın sözleşmesi feshedildi

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden skandal karar! AK Parti İl Başkanı'nı ziyaret eden Avrupa Şampiyonu Sude Nur Çakır'ın sözleşmesi feshedildi

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

Bakmadan Geçme

Galatasaray Pınar Karşıyaka Play Off Serisi kaç kaç, kim önde? Galatasaray Ekmas Pınar Karşıyaka Play Off maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Mayıs Basketbol Play Off CANLI İZLE! Antalyaspor Adana Demirspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Antalyaspor ADS maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Kanada bayan voleybol milli takım kadrosu ve instagram hesapları ne 2024? Antalyaspor Adana Demirspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Antalyaspor ADS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Tayland bayan voleybol milli takım kadrosu ve instagram hesapları ne 2024? Sırbistan bayan voleybol milli takım kadrosu ve instagram hesapları ne 2024? 16-17 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Antalyaspor Adana Demirspor maçı CANLI izle! 17 Mayıs Antalyaspor ADS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Ateş Kuşları yok mu, Ateş Kuşları final mi yaptı? Indiana Pacers New York Knicks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 18 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! 17-18 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? İstanbulspor Sivasspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) İstanbulspor Sivasspor maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Kemerburgaz son hali nasıl, Galatasaray antrenman tesisi bitti mi 2024? Gaddar 18. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 17 Mayıs Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
İsrail'in soykırım yapmadığını savunuyordu, arkadan gelen 'Yalancılar' sesiyle irkildi

İsrail'in soykırım yapmadığını savunuyordu, arkadan gelen "Yalancılar" sesiyle irkildi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title