Haberler

Candan Erçetin Bursa'da sevenleriyle buluştu

Güncelleme:

Türk Müziği sanatçısı Candan Erçetin, Bursa'da Kültürpark Açıkhava'da hayranlarıyla buluştu. Repertuvarında 90'lı yılların parçalarına da yer veren Erçetin, unutulmaz bir gece yaşattı.

Türk Müziğinin sevilen sanatçıların Candan Erçetin, Kültürpark Açıkhava'da sevenleriyle buluştu. Yaz sezonu boyunca şehir şehir gezerek müzikseverle buluşan Candan Erçetin, turnesine Bursa'da devam etti.

Hayranlarını "Umrumda Değil" şarkısıyla selamlayan Erçetin, muhteşem performansıyla Bursalı hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. Repertuvarında 90'lı yılların parçalarına da yer veren Candan Erçetin, kendisini dinlemeye gelen müzikseverlerle birlikte hep bir ağızdan şarkılarını seslendirdi. Konser boyunca harika enerjisiyle bir an olsun tempoyu düşürmeyen Candan Erçetin, programının finalini "Gençlik Marşı", Mülkiye Marşı" ve "İzmir Marşı" söyleyerek alkışlar eşliğinde sahneden indi. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Candan Erçetin Kültürpark Bursa Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title