Haberler

Çanakkale Deniz Kurdu'nda Helikopterler Gücünü Gösterdi

Deniz Kurdu'nda helikopterler gücünü gösterdiDeniz Kurdu 2019 Tatbikatında, TCG Salihreis ve TCG Yıldırım firkateynleri, TCG Burgazada ile TCG Büyükada korvetlerinden kalkan 4 adet Seahawk helikopterleri 'Denizaltı Savunma Harbi' kapsamında senaryo gereği düşman denizaltısını batırdı.

Deniz Kurdu'nda helikopterler gücünü gösterdi

Deniz Kurdu 2019 Tatbikatında, TCG Salihreis ve TCG Yıldırım firkateynleri, TCG Burgazada ile TCG Büyükada korvetlerinden kalkan 4 adet Seahawk helikopterleri 'Denizaltı Savunma Harbi' kapsamında senaryo gereği düşman denizaltısını batırdı.

Kuzey Ege Denizi'nde 'Denizaltı Savunma Harbi? kapsamında senaryo gereği düşman denizaltısı bulunması nedeniyle TCG Salihreis ve TCG Yıldırım firkateynleri, TCG Burgazada ile TCG Büyükada korvetlerinin platformlarından 4 adet Seahawk helikopterleri kalkış yaptı. Helikopterler sualtına sonar daldırması yaptı. Düşman denizaltısının yerini tespit eden helikopterler daha sonra atış yaparak denizaltıyı batırdı.

SU ÜSTÜ HEDEFİ GÜDÜMLÜ MERMİYLE İMHA EDİLDİ

Su üstü hedeflerinin etkisiz hale getirilmesi kapsamında Aselsan tarafından geliştirilen 'Albatros' adlı insansız deniz aracı senaryo gereği imha edildi. TCG Salihreis firkateyninden yeri tespit edilen düşman su üstü hedefi 'Albatros' güdümlü mermi atılarak batırıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Büyükada Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title