Haberler

Çanakkale'de sahil temizliği

Güncelleme:

Çanakkale'de sahil temizliği Marmara denizi etkinlikleri çerçevesinde Çanakkale'de sahil temizliği etkinliği gerçekleştirildi.

Çanakkale'de sahil temizliği

ÇANAKKALE - Marmara denizi etkinlikleri çerçevesinde Çanakkale'de sahil temizliği etkinliği gerçekleştirildi.

Çanakkale'de 8 Haziran Marmara Denizi günü dolayısıyla, Marmara denizine kıyısı olan 7 şehirde eş zamanlı olarak sahil temizliği etkinliği gerçekleştirildi. 'Birlikte temiz tutalım' sloganıyla düzenlenen etkinlikte vatandaşlar ve belediye görevlileri barış kordonunda sahil temizliği gerçekleştirdiler.

Etkinlikte konuşan Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, "1-7 Haziran 'Çevre Günü' Marmara Belediyeler Birliği de 8 Haziran'ı Marmara Denizi'nin mevcut temizliğine dikkat çekmek, temiz kalması için bir etkinlik düzenledi. Marmara Belediyeler Birliği'nde bulunan 7 ilin tamamında, ilçelerde dahil, aynı anda etkinlik yapıyoruz. Sloganımız 'birlikte temiz tutalım'. Marmara Denizi geçen yıl ciddi bir müsilaj felaketle karşı karşıya kaldı. Bunun olmaması için en önemli şart denizin temiz olması. Denizi kirleten bütün unsurlardan korunması. Marmara Belediyeler Birliği olarak biz de bu bağlamda bu konuya dikkat çekmek için böyle bir etkinlik yapıyoruz. Şimdi sembolik olarak burada kumsalımızı temizleyeceğiz. Burada toplumda bir bilinç oluşturmak, özellikle deniz kirliliğinin sonuçlarının çok zor telafi edildiği için bu denize korumamız gerektiği konusunda bir bilinçlendirme çalışması. Marmara Belediyeler Birliği'nden arkadaşlarımız geldi. Burada hep beraber etkinliği yapacağız. Halkımızda bu noktada bir algı oluşturmaya çalışacağız" ifadelerine yer verdi.

Başkan Gökhan'ın konuşmasının ardından sahildeki çöpler vatandaşlar ve belediye ekipleri tarafından temizlendi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Marmara Belediyeler Birliği Marmara Denizi Çanakkale Marmara Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title