Haberler

Cübbeli Ahmet Hoca, Yeni Çamoluk Otomotiv üzerinden Mustafa Karataş'a verip veriştirdi

Güncelleme:

Cübbeli Ahmet, Yeni Çamoluk Otomotiv'in bağışını yanlış anons eden ilahiyatçı Mustafa Karataş'ı "Daha 50 milyarla, 50 binin ayrımını yapamayan adam, insanlara din öğretiyor. Bir de 'Ben tanıyorum, benim komşum' diye ısrar ediyor" sözleriyle eleştirdi.

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından televizyon ekranlarından yapılan "Türkiye Tek Yürek" ortak yardım kampanyasına birçok banka ve şirket yüksek miktarda bağış yaptı. Geceye damga vuran olay ise Yeni Çamoluk Otomotiv'in sahibi Hamit Duras'ın 50 milyar TL olarak anons edilen 50 bin TL'lik bağışı oldu.

Canlı yayında bağışları toplayan ve anons eden ilahiyatçı Mustafa Karataş, Yeni Çamoluk Otomotiv'in 50 milyar TL bağış yaptığını duyurdu. Ancak daha sonra gerçek bağışın 50 bin TL olduğu, Yeni Çamoluk Otomotiv'in sahibi Hamit Duras'ın eski paraya göre (6 sıfır olan dönem) konuştuğu ortaya çıktı.

CÜBBELİ'DEN, KARATAŞ'A SERT SÖZLER

Halk arasında "Cübbeli Ahmet Hoca" olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü ise bu konu üzerinden Mustafa Karataş'a sert sözlerle yüklendi. Cübbeli açıklamasında "Daha 50 milyarla, 50 binin ayrımını yapamayan adam, insanlara din öğretiyor. Bir de 'Ben tanıyorum, benim komşum' diye ısrar ediyor. Sonra insanlara İslam öğretiyor" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Cübbeli Ahmet Hoca Mustafa Karataş Ahmet Yeni Karataş Güncel Haberler

500

Yorumlar (23)

Uzman Yorumcu:

haklısın cübbeli bey..! mustafa hoca sadece dini anlattığı için,yeşil sermaye kapsamında papellerle haşır neşir olmadığı için bol sıfırlara aşina değil..! bu konuda senin yanından bile geçemez..!

68
21
yanıtYanıtla
corci:

ülkede konuşup gündem olacak son kişiler bunlar, ama ne hikmetse sadece bunların sesi çıkıyor.

56
33
yanıtYanıtla
polat tataroğlu:

Küçük hataların örtülmesinin dinen gerekli olduğunu Cübbeli bilmiyor mu?. O an adamın basireti bir an bağlanmış olabilir. Büyütülecek bir mesele değil. Cübbeli depremde yıkılan binalar hakkında konuşsun.

68
19
yanıtYanıtla
Ahmet Yemez:

Memlekete başka sorun kalmamış 50 milyar mı yoksa 50 bin mi ona kafayı takmış o ilmine yazık senin hocam bir de insanlar sizi oraya dinlemeye gelmiş belki birşeyler öğreniriz diye. Iki siyasi partinin birbirini çekişmesi gibi bir insanı çekistiriyorsun

67
16
yanıtYanıtla
osman kara kara:

Hepiniz aynısınız

44
23
yanıtYanıtla
HATİCE TANYILDIZ:

SEN NE YARDIMDA BULUNDUN CÜBBELİ BEY... ADAM RESMEN DEDİKODU YAPIYOR YA YOK BÖYLE BİŞEY

40
17
yanıtYanıtla
MIHTAR:

Kendine yazık ediyorsun Ahmet Hoca.

37
13
yanıtYanıtla
Sukran Sönmez:

Senin her yerin hoca olsa ne olur. işin gücün dedikodu, eleştiri yapmak başka da bildiğin yok.

31
19
yanıtYanıtla
Uzman Yorumcu:

yollarda "ördek" kapma rekabeti yüzünden sopalar,levyelerle birbirinin kafasını gözünü patlatan rakip minibüsçüler aklıma geldi..!

39
7
yanıtYanıtla
telepati:

sen kimsin ki onu ağzına alıyorsun??şovmen

24
21
yanıtYanıtla
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title