Haberler

Cameron Diaz 3 Aylık Aşkıyla Dünya Turunda

Güncelleme:

Henüz üç aydır birlikte olan Cameron Diaz-Benji Madden çifti, ilişkilerinin ilk gününden bu yana dünyayı dolaşıyor.

İlk olarak geçtiğimiz Mayıs ayının sonlarında birlikte görülen oyuncu Cameron Diaz ile müzisyen Benji Madden, Haziran ayında birlikte New York'a gitti. Bir mekanda kahvaltı yapan ünlü çift, birbirlerini öpücük yağmuruna tutarken görüntülendi. İkisi de Los Angeles'ta yaşayan Diaz ile Madden, New York ziyaretinin ardından güzel oyuncunun ailesiyle birlikte Miami'de kısa bir tatil yaptı.

ÖNCE İTALYA, SONRA FRANSA


Ünlü çift, Temmuz ayını ise dünyanın dört bir yanında tatil yaparak geçirdi. Önce İtalya'nın Amalfi kıyılarında bir hafta romantik bir tatil yapan ikili, daha sonra kiralık bir yatla Capri ve Sardunya adalarını dolaştı. Bu tur sırasında yatlarının güvertesinde görüntülenen ünlü çift, birkaç gün sonra ise Ponza'da kanoyla dolaşırken objektiflere takıldı. Daha sonra Fransa'nın güneydoğusundaki Korsika adasına geçen Diaz ile Madden, burada iki gün kaldıktan sonra Fransa'nın güney kıyılarına yelken açtı. Beaulieu'de baş başa denize girip güneşlenen ikiliyi görenler, birlikte çok mutlu ve keyifli olduklarını söylüyor.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Benji Madden Cameron Diaz New York Fransa Magazin Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title