Haberler

Çalınan Otobüsünü Dedektif Gibi İz Sürerek Buldu

Bursa'da bir vatandaş, 8 ay önce çalınan otobüsünü dedektif gibi iz sürerek buldu.

Bursa'da bir vatandaş, 8 ay önce çalınan otobüsünü dedektif gibi iz sürerek buldu. Hurdacıda bulunan otobüsün sadece 4 tekerleğiyle kaportasının kaldığı görüldü.

Edinilen bilgiye göre 60 yaşındaki Erdoğan Koç, 8 ay önce 16 R 4801 plakalı hasarlı otobüsünü Otosansit içinde bulunan bir tamirhanenin önüne bıraktı. Bir süre tamirhane önünde kalan motorsuz otobüs, gece yarısı kimliği belirsiz kişiler tarafından çalındı. Motorsuz otobüsün nasıl çalındığı anlaşılamazken, olayın hemen ardından Ertuğrulgazi Polis Merkezi'ne giden Erdoğan Koç, şikayette bulundu.

Olayı araştıran polis ekipleri otobüsün izine rastlayamadı. Otobüsünün hasarlı fotoğrafları ile yaklaşık 8 ay iz süren Erdoğan Koç, Veysel Karani Mahallesi'nde bir hurda araç deposunda otobüsü bulmayı başardı. Erdoğan Koç'un ihbarıyla olay yerine gelen polis ekipleri, şasi numarasını kazıyarak otobüsün Koç'a ait olduğunu tespit etti. Soruşturmayı derinleştiren polis ekipleri, aracı sattığı tespit edilen hurdacı ile aracı satın alan şahısların ifadesine başvurdu.

Elindeki fotoğraflarla 8 ay iz sürdüğünü belirten Erdoğan Koç, "Tamire bırakmıştık. Bir sabah geldiğimizde otobüsün yerinde olmadığını gördük. Şikayette bulunduk. Bu arada ben de otobüsü aramaya başladım. Sonunda hurdacıda buldum. Koltukları sökmüşler, klimalarını almışlar" dedi. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Erdoğan Koç Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title