Haberler

'Çağdaş İşletme Yönetimi Doktora Programı'nı Işık Üniversitesi'nde

Güncelleme:

Işık Üniversitesinin başlattığı bu uygulama sayesinde öğrenciler eğitimlerinin bir kısmını Astana'da, bir kısmını da Işık Üniversitesi'nde aldı.

Feyziye Mektepleri Vakfı Işık Üniversitesi İşletme Bölümü ve Sosyal Bilimler Enstitüsü'nün Kazakistan Turan- Astana Üniversitesi ile ortak yürüttüğü 'Çağdaş İşletme Yönetimi Doktora Programı' çerçevesinde 14 Kazakistanlı öğrenci Şile Kampüsünde iki haftalık oryantasyon programına katıldı.

TÜRKİYE DÜNYAYA TANITILIYOR

Oryantasyon programının amacı; Türkiye'yi ve FMV Işık Üniversitesi'ni dünyaya tanıtmanın yanında öğrencilerin İngilizce ve mesleki formasyonlarını da geliştirmesine katkıda bulunmak.

Ekonomi, işletmecilik, pazarlama, finans ve muhasebe alanında yoğun seminerlere ve ileri İngilizce kurslarına katılan öğrenciler, İstanbul ve Bursa gezi programlarıyla ülkemizi daha yakından tanıma fırsatı buldu.

SERTİFİKALARINI ALDILAR

Oryantasyon programını başarıyla tamamlayan öğrencilere katılım sertifikaları düzenlenen törenle verildi. Öğrenciler ve öğretim üyeleri bu süre içinde verilen kurs ve seminerlerin başarılı olduğunu ve öğrencilerin formasyonlarının gelişmesine önemli katkıda bulunduğunu ifade ettiler. Işık Üniversitesi'nin bu programı Türk yükseköğretim sisteminin dışa açılmasının değişik örneklerinden biridir.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Feyziye Mektepleri Vakfı Kazakistan Astana Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title