Haberler

Bütçe görüşmelerinde renkli görüntüler! HDP'li vekil kürsüye iğne oyası ile işlenmiş tülbentle çıktı

Güncelleme:

Zaman zaman kavgalar ve gerginliklerle gündem olan TBMM Genel Kurulu, Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın bütçe görüşmelerinde renkli görüntülere sahne oldu. Bakanlığın bütçesine dair eleştirilerini dile getirmek için genel kurula hitap eden HDP Diyarbakır Milletvekili Remziye Tosun, kürsüye ceketinin üstüne taktığı geleneksel tülbentle çıktı.

TBMM Genel Kurulu'nda 12 gün sürecek 2022 bütçe görüşmeleri tüm hızıyla sürüyor. Zaman zaman yumruklaşmaya varan kavga görüntüleriyle gündem olan bütçe görüşmelerinde renkli görüntülere de geliyor.

BEYAZ TÜLBENT BÖLGENİN GELENEKSEL KIYAFETİ

Son olarak Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın bütçe görüşmeleri sırasında HDP Diyarbakır Milletvekili Remziye Tosun, kürsüye iğne oyası ile işlenmiş tülbenti ile çıktı. Beyaz tülbent, Güneydoğu Anadolu bölgesinde yüz yıllardır kadınların taktığı geleneksel bir kıyafet olarak biliniyor.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Meclis Genel Kurulu Haberler

500

Yorumlar (4)

ali yazar:

OH NE GÜZEL BAŞLIK ..BARIŞ GÜVERCİNİ MASUM İNSAN GİBİ GÖSTERMEYE ÇALIŞIYORSUNUZ..EY Y MİLLET BU İNSANLAR BİZİM ASKERİMİZİ POLİSİMİZİ VATANDAŞLARIMIZI ŞEHİT EDEN KHPE PKK PYD İLE ELELE DEĞİLMİ NE KADAR ÇABUK UNUTUYORSUNUZ HAİNLİKLERİ

64
48
yanıtYanıtla
Eğrioturdoğrukonuş:

kıyafeti umrumda değil. ama gittikleri yol yol değil. söyledikelri daha önemli

18
22
yanıtYanıtla
Cevat Karatas:

Zaten hep öyleydi ve oyle geziyor sanki yeni bir şeymiş gibi paylaşıyorsunuz

14
3
yanıtYanıtla
Abdullah Okur:

Tülbentle çıkınca ne oluyor ben orasını idrak edemedim komikmi ayıpmı yoksa yanlışmı bunun nesini haber etmişler anlayamadım

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title