Haberler

Bursaspor'a 4 Yıllık İmza Atan Dzsudzsak Tüylerim Diken Diken Oldu 1-

Bursaspor'a 4 yıllık imza atan Dzsudzsak Tüylerim diken diken oldu Macar Milli takım kaptanı Bursaspor ile 4 yıllık sözleşmeye imza attı Bursaspor Kulübü Rusya'nın Dinamo Moskova takımından kadrosuna dahil ettiği Macar futbolcu Balazs Dzsudzsakile Özlüce'de görkemli bir imza töreni düzenledi.

Bursaspor'a 4 yıllık imza atan Dzsudzsak Tüylerim diken diken oldu

Macar Milli takım kaptanı Bursaspor ile 4 yıllık sözleşmeye imza attı

Bursaspor Kulübü Rusya'nın Dinamo Moskova takımından kadrosuna dahil ettiği Macar futbolcu Balazs Dzsudzsakile Özlüce'de görkemli bir imza töreni düzenledi. Macar Milli takım kaptanı Bursaspor ile 4 yıllık sözleşmeye imza attı.

Bursaspor'a gönül veren yaklaşık 500 kişilik taraftar grubu 125 kişilik salona bin bir güçlükle sığabildi. Tören öncesinde yeşil beyazlı taraftarlar, Hain Volkan Şen diyerek tempo tutması dikkat çekti.

İmza törenine Bursaspor Futbol Şube Sorumlusu Necmettin Kocaman, Mali Asbaşkan Kemal Güler ve Balazs Dzsudzsak katıldı. Kendisini için yapılan tezahüratlar karşısında şaşkına dönen dönen Balazs Dzsudzsak, sözüne selamun aleyküm diyerek başlaması dikkat çekti. Dzsudzsak, Tezahüratlar karşısında tüylerim diken diken oldu diyerek konuşmasında şunları söyledi

GELENLERE TEŞEKKÜR EDİYORUM

Buraya gelenlere tek tek teşekkür ederim. İmza için salonu girerken yapılan tezahüratlar sonrasında tüylerim diken diken oldu. Yeni stadımıza ve Bursaspor forması ile çıkacağım ilk maçı sabırsızlıkla bekliyorum. Maçta yüzde yüz performansımı ortaya koyacağım. İnanın bu kalabalık karşısında konuşmak için kelime bulamıyorum. Gelen herkese tek tek teşekkür ederim dedi.

ŞARKILI BESTE İSTEDİ

Daha sonra basın mensuplarını sorularını cevaplayan Balazs Dzsudzsak, Buraya geldiğimden beri yönetim kurulu başkanımız, yöneticilerime, teknik direktörümüze tek tek teşekkür ediyorum. İlk geldiğimde Sivok, Necid hepsi ile konuştum. Bana olağanüstü yakınlık gösterdiler. Tercih etmemdeki en önemli nedenlerden birisi de insanların bana sıcak davranmasıydı. Uzaktan attığım şutlarla ünlüyüm. Bunu Bursaspor formasıyla da göstereceğim. Taraftarlarımızın tezahüratları beni çok etkiledi. Şarkılı beste yapmalarını bekliyorum. Bana da sadece Cucak demeleri hoşuma gider şeklinde konuştu.

KOCAMAN DÜNYA STARI BURSA'YA GELDİ

Bursaspor Futbol Şube Sorumlusu Necmettin Kocaman, Şuanda bir dünya yıldızını Bursaspor'a kazandırmanın sevincini yaşıyoruz. Macaristan Milli Takım Kaptanı Balazs Dzsudzsak'ı futbol yaşamını bundan sonra bizimle sürdürecek. 4 yıllık imza attıraca4ğız. 69 maçtan 16 gol atmış bir isim. Gollerine Bursa'da devam edecek. Yıldız futbolcu özlemine bugün son vermiş olduğumuzu düşünüyoruz. Beklenmedik gelişmeler karşısında yönetim olarak sakin kaldık. Başarılı bir transfer dönemi geçiriyoruz. Transferlerimiz devam edecek. Taraftarlarımızı mutlu edecek transferler olacak. Şimdi söz sırası taraftarlarımızda. Onlardan Timsah Arena'nın tribünlerini doldurmalarını bekliyoruz. Bursaspor'umuza hayırlı olsun dedi. Bu arada Necmettin Kocaman'ın konuşması sık sık 1 Love you Cucak ve Hain Volkan şen tezahüratlarıyla kesildi.

Daha sonra konuşan Mali Asbaşkan Kemal Güler ise; Bir dünya yıldızını Bursaspor'a kazandırdığımız için mutluyuz. Başkanımız ve yönetim kurulundaki arkadaşlarımızın uğraşlarıyla ünlü bir ismi kulübümüze kazandırdık. Bir tek önümüzdeki hafta takımımızı tamamlayacağız. Bizlerde sizin gibi Bursasporluyuz. Yakışanı yapacağız şeklinde konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Rusya Federasyonu Balazs Dzsudzsak Dinamo Moskova Bursaspor Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 4 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Kerim Rahmi Koç kimdir? Ali Koç'un oğlu Kerim Rahmi Koç kimdir? Fenerbahçe Beko Monaco maçında ne oldu? Fenerbahçe EUROLİG ceza alacak mı 2024? Kızılcık Şerbeti hangi üniversitede çekiliyor? Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? 4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title