Haberler

Uyuşturucunun Zararlarına Dikkat Çekmek İçin Fidan Diktiler

Güncelleme:

Bursa Emniyet Müdürlüğü Narkotik Büro ekipleri, uyuşturucunun zararlarına dikkat çekmek için öğrencilerle birlikte fidan dikti.

Bursa Emniyet Müdürlüğü Narkotik Büro ekipleri, uyuşturucunun zararlarına dikkat çekmek için önce lisede konferans verdi, ardından öğrencilerle birlikte fidan dikti.

Organize Suçlarla Mücadele ve Kaçakçılık Şube Müdürlüğü ekipleri Cem Sultan Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde uyuşturucunun zararlarını anlattı. Uyuşturucu ticaretinden kazanılan paraların terör örgütüne aktarıldığını anlatan polisler, gençlerin bu kötü alışkanlığın tuzağına düşmekten nasıl uzak duracaklarını ifade ettiler.

Daha sonra konferansa katılan gençler, Bursa Emniyet Müdürü Sabri Durmuşlar, Orman Bölge Müdürlüğü ve Büyükşehir Belediyesi ekipleriyle birlikte Dürdane Köyü'nde çam fidanı diktiler.

Emniyet Müdürü Sabri Durmuşlar, gençleri madde bağımlılığından uzaklaştırmak için bir çok faaliyet yaptıklarını kaydederek, "Gençler arasında madde bağımlılığının artması herkesi üzüyor. Gençlerin korunmasına yönelik çalışmalar yürütüyoruz. Valiliğimizin emir ve talimatlarıyla eğitim seminerleri yapıyoruz. Yakalamaya yönelik tedbirler alıyoruz. Tedavi görmek isteyenlere yardımcı oluyoruz. Ayrıca sosyal ve kültürel çalışmalar yürütüyoruz. Bugün burada gençlerimizin hayatlarında iz kalması için fidanları toprakla buluşturduk" dedi.

Gençler ise, uyuşturucu paralarının terör örgütüne gittiğini öğrendiklerinde şaşkınlık yaşadıklarını kaydettiler. Ağaç dikme ve konferans etkinliğine katılan öğrencilere sertifika verildi. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Bursa Emniyet Müdürlüğü Sabri Durmuşlar Cem Sultan Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title